Ρόδος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παρ με πλοίο
Παρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ρόδος στο Παρ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ρόδος για Παρ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ρόδος για το Παρ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ρόδος προς το Παρ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ρόδος προς το Παρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ρόδος Παρ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ρόδος προς Παρ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ρόδος προς Παρ

Λιμάνι αναχώρησης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Παρ
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
164 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ρόδος Παρ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ρόδος για Παρ, θα βρείτε εισιτήρια από 23 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 94 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ρόδος προς Παρ είναι 55 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ρόδος για το Παρ είναι 5 ώρες 53 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 25 λεπτά για να φτάσουν στο Παρ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Παρ σε 5 ώρες 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ρόδος στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Παρ αναχωρεί από το λιμάνι του Ρόδος στις 17:01.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ρόδος προς το Παρ
55 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ρόδος Παρ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
23 € - 94 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ρόδος Παρ
5 ώρες 53 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Παρ
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Παρ
17:01
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Παρ
12:55
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Παρ
23:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ρόδος προς το Παρ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ρόδος προς το Παρ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Παρ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ρόδος προς το Παρ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Ρόδος στο Παρ είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ρόδος-Παρ με το πλοίο της Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Aigaion Pelagos, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ρόδος Παρ, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Ρόδος μέχρι την αναχώρησή του από το Παρ. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Παρ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Παρ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aigaion Pelagos Ρόδος Παρ
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Ρόδος και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos
Sea Jets Ρόδος Παρ
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Ρόδος και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
ANEK Lines Ρόδος Παρ
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ρόδος-Παρ και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ρόδος και Παρ. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παρ από το Ρόδος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
7 ώρες 40 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Ρόδος Παρ
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ρόδος-Παρ καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ρόδος και Παρ. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παρ από το Ρόδος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
5 ώρες 10 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ρόδος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Παρ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ρόδος

Τα πλοία της Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Παρ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ρόδος:

Rhodes
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Παρ

Τα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Aigaion Pelagos φτάνουν στο Παρ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kasos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ρόδος για το Παρ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 164 km μεταξύ Ρόδος και Παρ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Παρ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ρόδος και Παρ.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ρόδος και Παρ: Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ρόδος Παρ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ρόδος και Παρ, θα διανύσετε 164 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ρόδος προς το Παρ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 23 € για τη χαμηλότερη, έως 94 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 55 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ρόδος στις 07:30 με προορισμό το Παρ.

Το τελευταίο πλοίο για Παρ αναχωρεί από το Ρόδος συνήθως στις 17:01.

Πώς είναι η διέλευση από το Ρόδος προς το Παρ;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ρόδος στο Παρ. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ρόδος έως την αποβίβαση στο Παρ, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ρόδος και το Παρ.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ρόδος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ρόδος Παρ, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ρόδος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ρόδος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Aigaion Pelagos. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ρόδος - Παρ / Πηγαίνετε στο γκισέ της Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Aigaion Pelagos στον τερματικό σταθμό του Ρόδος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Παρ / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ρόδος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Aigaion Pelagos θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ρόδος προς το Παρ

Στο πλοίο της Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ή Aigaion Pelagos, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Παρ

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Παρ:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Παρ / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Παρ από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Ρόδος στο Παρ με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Παρ.
  • Αφήστε το πλοίο και το Παρ είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Παρ δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Παρ αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης