Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόδος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με αεροπορικά
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρόδος στο Μπάρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρόδος από το Μπάρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρόδος στο Μπάρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Μπάρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Volotea, Olympic Air, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Μπάρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρόδος - Μπάρι.

Για το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Μπάρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρόδος Μπάρι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρόδος και Μπάρι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Ρόδος Μπάρι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρόδος με το Μπάρι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπάρι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρόδος στο Μπάρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρόδος Μπάρι

Πόλη αναχώρησης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
1114 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόδος Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Μπάρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Μπάρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρόδος και Μπάρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Volotea, Olympic Air, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρόδος και Μπάρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρόδος και Μπάρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρόδος στο Μπάρι;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Μπάρι προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρόδος και Μπάρι δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρόδος προς το Μπάρι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρόδος και Μπάρι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1114 km μεταξύ Ρόδος και Μπάρι.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ρόδος Μπάρι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρόδος; Πού θα φτάσω στο Μπάρι;

Λιμένες αναχώρησης στο Ρόδος

Rhodes
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρόδος

Diagoras
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόδος Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι

Πλοία Ρόδος Μπάρι

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρόδος για το Μπάρι μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος - Μπάρι στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ρόδος προς το Μπάρι, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ρόδος και Μπάρι και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ρόδος και Μπάρι, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Ρόδος Μπάρι

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος Μπάρι

Πτήσεις Ρόδος Μπάρι

Αεροπορικές εταιρείες Ρόδος Μπάρι

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Volotea
Volotea
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ρόδος Μπάρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης