Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόδος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με αεροπορικά
Βενετία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόδος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπολόνια
Μπολόνια
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρόδος στο Βενετία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρόδος από το Βενετία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρόδος στο Βενετία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Βενετία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Βενετία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρόδος - Βενετία.

Για το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Βενετία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρόδος Βενετία με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρόδος και Βενετία είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρόδος προς Βενετία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρόδος στο Βενετία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρόδος Βενετία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρόδος - Βενετία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρόδος Βενετία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρόδος με το Βενετία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βενετία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρόδος στο Βενετία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρόδος Βενετία

Πόλη αναχώρησης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
1662 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόδος Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Βενετία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Βενετία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρόδος και Βενετία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρόδος και Βενετία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρόδος και Βενετία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρόδος στο Βενετία;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ρόδος ή του Βενετία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ρόδος και Βενετία προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρόδος προς το Βενετία είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρόδος-Βενετία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρόδος - Βενετία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρόδος στο Βενετία;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρόδος και Βενετία αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Ρόδος-Βενετία προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Βενετία από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ρόδος και Βενετία μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Βενετία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ρόδος και Βενετία μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Βενετία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Βενετία μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρόδος στο Βενετία;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρόδος προς το Βενετία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βενετία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρόδος και Βενετία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ρόδος και Βενετία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρόδος-Βενετία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρόδος προς το Βενετία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βενετία για να καλύψουν την απόσταση των 1662 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρόδος προς το Βενετία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρόδος και Βενετία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1662 km μεταξύ Ρόδος και Βενετία.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρόδος προς το Βενετία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρόδος προς το Βενετία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βενετία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρόδος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ρόδος Βενετία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρόδος; Πού θα φτάσω στο Βενετία;

Λιμένες αναχώρησης στο Ρόδος

Rhodes
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρόδος

Diagoras
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βενετία

Venice (Airport VCE)
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βενετία

Venezia Mestre
Χάρτης
Venezia Santa Lucia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βενετία

Marco Polo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόδος Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ρόδος και Βενετία

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ρόδος στο Βενετία και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Βενετία.

  • 1. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ρόδος στο Βενετία, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Βενετία και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 2. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Ρόδος στο Βενετία. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Βενετία, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 3. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Ρόδος και Βενετία με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Βενετία.

Πλοία Ρόδος Βενετία

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Βενετία προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρόδος για το Βενετία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος - Βενετία στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ρόδος προς Βενετία ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Βενετία. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρόδος και Βενετία και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Βενετία με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ρόδος προς το Βενετία, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ρόδος και Βενετία και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Τα λιμάνια αναχώρησης και άφιξης για το δρομολόγιο Ρόδος - Βενετία βρίσκονται στο Ρόδος και στο Βενετία αντίστοιχα. Τα λιμάνια είναι εύκολα προσβάσιμα με αυτοκίνητο, δημόσιες συγκοινωνίες ή ταξί.

Εταιρείες πλοίων Ρόδος Βενετία

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος Βενετία

Λεωφορείο Ρόδος Βενετία

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ρόδος-Βενετία, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρόδος και Βενετία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρόδος-Βενετία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρόδος προς Βενετία στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ρόδος-Βενετία. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρόδος και Βενετία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι ναύλοι για τα λεωφορεία Ρόδος-Βενετία μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία, την κατηγορία κράτησης, την ημερομηνία ταξιδιού και την ώρα αναχώρησης. Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda, θα μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ διαφορετικών εταιρειών με ένα κλικ πριν από την κράτηση για να βρείτε την καλύτερη προσφορά.

Εταιρείες λεωφορείων Ρόδος Βενετία

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρόδος Βενετία

Τρένα Ρόδος Βενετία

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ρόδος στο Βενετία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βενετία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρόδος προς το Βενετία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ρόδος και Βενετία, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρόδος στο Βενετία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρόδος και Βενετία.

Τα τρένα μεταξύ Ρόδος και Βενετία είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιλογές τροφοδοσίας εντός των τρένων μεταξύ Ρόδος και Βενετία, συμπεριλαμβανομένων σνακ, ποτών και ζεστών γευμάτων, είναι διαθέσιμες είτε στα βαγόνια μπαρ είτε μέσω κινητής υπηρεσίας.

Εταιρείες τρένων από Ρόδος προς Βενετία

ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρόδος Βενετία

Πτήσεις Ρόδος Βενετία

Αεροπορικές εταιρείες Ρόδος Βενετία

Volotea
Volotea
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Blu-express
Blu-express
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Ρόδος Βενετία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης