Προτεινόμενη διαδρομή
Ρέθυμνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κύθηρα με πλοίο
Κύθηρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρέθυμνο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κύθηρα
Κύθηρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ρέθυμνο στο Κύθηρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ρέθυμνο για Κύθηρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ρέθυμνο για το Κύθηρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ρέθυμνο προς το Κύθηρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ρέθυμνο προς το Κύθηρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η LANE Sea Line ή Lane Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ρέθυμνο Κύθηρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της LANE Sea Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ρέθυμνο προς Κύθηρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ρέθυμνο προς Κύθηρα

Λιμάνι αναχώρησης
Ρέθυμνο
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Κύθηρα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
160 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
LANE Sea Line, Lane Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ρέθυμνο προς το Κύθηρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ρέθυμνο προς το Κύθηρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κύθηρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ρέθυμνο προς το Κύθηρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Ρέθυμνο-Κύθηρα, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Ρέθυμνο έως την αποβίβαση στο Κύθηρα, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της LANE Sea Line είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Ρέθυμνο Κύθηρα είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της LANE Sea Line που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Κύθηρα χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Ρέθυμνο στο Κύθηρα από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Ρέθυμνο, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Ρέθυμνο και Κύθηρα θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρέθυμνο και Κύθηρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέθυμνο και Κύθηρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η LANE Sea Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

LANE Sea Line Ρέθυμνο Κύθηρα
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρέθυμνο-Κύθηρα και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Ρέθυμνο και Κύθηρα. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ρέθυμνο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κύθηρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ρέθυμνο

Τα πλοία της LANE Sea Line αναχωρούν για το Κύθηρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ρέθυμνο:

Rethymno
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κύθηρα

Τα πλοία της LANE Sea Line φτάνουν στο Κύθηρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kythira
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ρέθυμνο προς Κύθηρα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ρέθυμνο και Κύθηρα: LANE Sea Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις LANE Sea Line, Lane Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των LANE Sea Line, Lane Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ρέθυμνο Κύθηρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ρέθυμνο και Κύθηρα, θα διανύσετε 160 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Ρέθυμνο προς το Κύθηρα με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ρέθυμνο και Κύθηρα. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της LANE Sea Line ή Lane Sea Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ρέθυμνο έως την αποβίβαση στο Κύθηρα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ρέθυμνο και το Κύθηρα.

Επιβίβαση στο Ρέθυμνο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ρέθυμνο Κύθηρα:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ρέθυμνο / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ρέθυμνο αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας LANE Sea Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ρέθυμνο - Κύθηρα / Στο Ρέθυμνο, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της LANE Sea Line στον τερματικό σταθμό του Ρέθυμνο. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κύθηρα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ρέθυμνο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της LANE Sea Line για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ρέθυμνο και Κύθηρα

Στο πλοίο της LANE Sea Line, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Κύθηρα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κύθηρα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Κύθηρα / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Κύθηρα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Κύθηρα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κύθηρα είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κύθηρα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Κύθηρα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης