Πρέβεζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Μόναχο
Μόναχο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πρέβεζα στο Μόναχο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πρέβεζα από το Μόναχο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πρέβεζα στο Μόναχο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, DeinBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πρέβεζα - Μόναχο.

Για το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Μόναχο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πρέβεζα προς Μόναχο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πρέβεζα στο Μόναχο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πρέβεζα Μόναχο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πρέβεζα - Μόναχο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πρέβεζα Μόναχο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πρέβεζα με το Μόναχο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μόναχο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πρέβεζα στο Μόναχο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πρέβεζα Μόναχο

Πόλη αναχώρησης
Πρέβεζα
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
1259 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πρέβεζα Μόναχο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόναχο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Μόναχο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Μόναχο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, DeinBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πρέβεζα προς το Μόναχο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πρέβεζα προς το Μόναχο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1259 km μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πρέβεζα Μόναχο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μόναχο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πρέβεζα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πρέβεζα στο Μόναχο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πρέβεζα ή του Μόναχο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Πρέβεζα-Μόναχο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πρέβεζα - Μόναχο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πρέβεζα-Μόναχο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πρέβεζα στο Μόναχο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πρέβεζα προς το Μόναχο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μόναχο για να καλύψουν την απόσταση των 1259 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πρέβεζα-Μόναχο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πρέβεζα; Πού θα φτάσω στο Μόναχο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πρέβεζα

Aktion
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μόναχο

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Munich central bus station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München Ost
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πρέβεζα Μόναχο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόναχο

Λεωφορείο Πρέβεζα Μόναχο

Τα λεωφορεία μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μόναχο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πρέβεζα-Μόναχο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πρέβεζα-Μόναχο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Πρέβεζα Μόναχο

DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πρέβεζα Μόναχο

Τρένα Πρέβεζα Μόναχο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πρέβεζα στο Μόναχο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πρέβεζα και Μόναχο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πρέβεζα στο Μόναχο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μόναχο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πρέβεζα προς το Μόναχο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πρέβεζα προς το Μόναχο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Πρέβεζα προς Μόναχο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πρέβεζα Μόναχο

Πτήσεις Πρέβεζα Μόναχο

Αεροπορικές εταιρείες Πρέβεζα Μόναχο

Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Αναζήτηση για πτήσεις Πρέβεζα Μόναχο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης