Προτεινόμενη διαδρομή
Πρέβεζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Εδιμβούργο με αεροπορικά
Εδιμβούργο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πρέβεζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Εδιμβούργο
Εδιμβούργο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πρέβεζα από το Εδιμβούργο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, Virgin Trains, National Express, MegaBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πρέβεζα - Εδιμβούργο.

Για το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πρέβεζα προς Εδιμβούργο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πρέβεζα Εδιμβούργο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πρέβεζα - Εδιμβούργο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πρέβεζα Εδιμβούργο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πρέβεζα με το Εδιμβούργο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Εδιμβούργο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πρέβεζα Εδιμβούργο

Πόλη αναχώρησης
Πρέβεζα
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Εδιμβούργο
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Απόσταση
2584 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πρέβεζα Εδιμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Εδιμβούργο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, Virgin Trains, National Express, MegaBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πρέβεζα προς το Εδιμβούργο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2584 km μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πρέβεζα προς το Εδιμβούργο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πρέβεζα Εδιμβούργο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πρέβεζα προς το Εδιμβούργο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πρέβεζα προς το Εδιμβούργο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Εδιμβούργο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πρέβεζα-Εδιμβούργο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πρέβεζα προς το Εδιμβούργο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Εδιμβούργο για να καλύψουν την απόσταση των 2584 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πρέβεζα ή του Εδιμβούργο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πρέβεζα-Εδιμβούργο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πρέβεζα - Εδιμβούργο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πρέβεζα; Πού θα φτάσω στο Εδιμβούργο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πρέβεζα

Aktion
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Edinburgh Bus Station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Εδιμβούργο

Edinburgh Waverley
Χάρτης
Haymarket (Edinburgh)
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πρέβεζα Εδιμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Εδιμβούργο

Λεωφορείο Πρέβεζα Εδιμβούργο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Εδιμβούργο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πρέβεζα-Εδιμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πρέβεζα προς Εδιμβούργο στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πρέβεζα από Εδιμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Εδιμβούργο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πρέβεζα Εδιμβούργο

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πρέβεζα Εδιμβούργο

Τρένα Πρέβεζα Εδιμβούργο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πρέβεζα στο Εδιμβούργο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Εδιμβούργο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πρέβεζα και Εδιμβούργο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πρέβεζα προς το Εδιμβούργο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Πρέβεζα προς Εδιμβούργο

CrossCountry
CrossCountry
Virgin Trains
Virgin Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πρέβεζα Εδιμβούργο

Πτήσεις Πρέβεζα Εδιμβούργο

Αεροπορικές εταιρείες Πρέβεζα Εδιμβούργο

FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Αναζήτηση για πτήσεις Πρέβεζα Εδιμβούργο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης