Προτεινόμενη διαδρομή
Πρέβεζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δρέσδη με αεροπορικά
Δρέσδη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πρέβεζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Δρέσδη
Δρέσδη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πρέβεζα στο Δρέσδη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πρέβεζα από το Δρέσδη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πρέβεζα στο Δρέσδη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Germanwings, Condor Flugdienst, FlixBus ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πρέβεζα - Δρέσδη.

Για το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Δρέσδη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πρέβεζα προς Δρέσδη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πρέβεζα στο Δρέσδη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Πρέβεζα Δρέσδη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πρέβεζα με το Δρέσδη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Δρέσδη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πρέβεζα στο Δρέσδη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πρέβεζα Δρέσδη

Πόλη αναχώρησης
Πρέβεζα
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Δρέσδη
Γερμανία
Σαξονία
Απόσταση
1452 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πρέβεζα Δρέσδη
Αναζήτηση διαμονής στο Δρέσδη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Δρέσδη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πρέβεζα στο Δρέσδη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Germanwings, Condor Flugdienst, FlixBus ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πρέβεζα στο Δρέσδη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πρέβεζα προς το Δρέσδη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Δρέσδη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πρέβεζα-Δρέσδη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πρέβεζα προς το Δρέσδη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Δρέσδη για να καλύψουν την απόσταση των 1452 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πρέβεζα προς το Δρέσδη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1452 km μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πρέβεζα προς το Δρέσδη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πρέβεζα Δρέσδη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πρέβεζα προς το Δρέσδη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πρέβεζα; Πού θα φτάσω στο Δρέσδη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πρέβεζα

Aktion
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Δρέσδη

Dresden central station
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Δρέσδη

Dresden
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πρέβεζα Δρέσδη
Αναζήτηση διαμονής στο Δρέσδη

Λεωφορείο Πρέβεζα Δρέσδη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πρέβεζα-Δρέσδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πρέβεζα προς Δρέσδη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πρέβεζα και Δρέσδη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Δρέσδη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πρέβεζα-Δρέσδη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πρέβεζα από Δρέσδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Δρέσδη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πρέβεζα Δρέσδη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πρέβεζα Δρέσδη

Πτήσεις Πρέβεζα Δρέσδη

Αεροπορικές εταιρείες Πρέβεζα Δρέσδη

Germanwings
Germanwings
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Αναζήτηση για πτήσεις Πρέβεζα Δρέσδη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης