Προτεινόμενη διαδρομή
Πράγα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόδος με αεροπορικά
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πράγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές
Πράγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πράγα στο Ρόδος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πράγα από το Ρόδος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πράγα στο Ρόδος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πράγα και Ρόδος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, Smart Wings ή Borajet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πράγα και Ρόδος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πράγα - Ρόδος.

Για το ταξίδι σας από το Πράγα στο Ρόδος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πράγα προς Ρόδος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πράγα στο Ρόδος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πράγα Ρόδος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πράγα - Ρόδος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πράγα Ρόδος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πράγα με το Ρόδος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρόδος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πράγα στο Ρόδος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πράγα Ρόδος

Πόλη αναχώρησης
Πράγα
Τσεχική Δημοκρατία
Πόλη προορισμού
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
1878 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πράγα στο Ρόδος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πράγα στο Ρόδος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πράγα και Ρόδος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, Smart Wings ή Borajet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πράγα και Ρόδος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πράγα και Ρόδος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πράγα στο Ρόδος;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Πράγα και Ρόδος προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Πράγα-Ρόδος θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πράγα - Ρόδος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πράγα-Ρόδος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πράγα στο Ρόδος;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πράγα και Ρόδος, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πράγα προς το Ρόδος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρόδος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πράγα προς το Ρόδος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρόδος για να καλύψουν την απόσταση των 1878 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πράγα-Ρόδος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πράγα προς το Ρόδος;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πράγα προς το Ρόδος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πράγα και Ρόδος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1878 km μεταξύ Πράγα και Ρόδος.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρόδος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πράγα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πράγα προς το Ρόδος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πράγα; Πού θα φτάσω στο Ρόδος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πράγα

UAN Florenc Praha (Prague)
Χάρτης
Prague Main Railway Station
Χάρτης
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πράγα

Prague hlavní nádraží
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πράγα

Prague Ruzyne
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρόδος

Diagoras
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος

Λεωφορείο Πράγα Ρόδος

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πράγα-Ρόδος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πράγα προς Ρόδος στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πράγα και Ρόδος προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πράγα από Ρόδος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ρόδος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πράγα και Ρόδος είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Πράγα Ρόδος

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πράγα Ρόδος

Τρένα Πράγα Ρόδος

Τα τρένα μεταξύ Πράγα και Ρόδος είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πράγα στο Ρόδος. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πράγα και Ρόδος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πράγα και Ρόδος, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πράγα προς το Ρόδος, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Πράγα προς Ρόδος

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πράγα Ρόδος

Πτήσεις Πράγα Ρόδος

Αεροπορικές εταιρείες Πράγα Ρόδος

Smart Wings
Smart Wings
Borajet
Borajet
Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Wizzair
Wizzair
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Aegean Airlines
Aegean Airlines
TUIfly
TUIfly
Αναζήτηση για πτήσεις Πράγα Ρόδος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης