Προτεινόμενη διαδρομή
Πράγα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παρίσι με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο, Carpooling
Παρίσι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πράγα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Παρίσι
Παρίσι
Δείτε τιμές
Πράγα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ρέιμς
Ρέιμς
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πράγα στο Παρίσι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πράγα από το Παρίσι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πράγα στο Παρίσι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πράγα και Παρίσι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Russian Railways, SNCF, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πράγα και Παρίσι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πράγα - Παρίσι.

Για το ταξίδι σας από το Πράγα στο Παρίσι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πράγα προς Παρίσι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πράγα στο Παρίσι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πράγα Παρίσι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πράγα - Παρίσι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πράγα Παρίσι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πράγα με το Παρίσι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Παρίσι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πράγα Παρίσι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πράγα και Παρίσι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πράγα είτε στο Παρίσι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πράγα στο Παρίσι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πράγα Παρίσι

Πόλη αναχώρησης
Πράγα
Τσεχική Δημοκρατία
Πόλη προορισμού
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Απόσταση
882 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα Παρίσι
Αναζήτηση διαμονής στο Παρίσι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πράγα στο Παρίσι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πράγα στο Παρίσι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πράγα και Παρίσι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Russian Railways, SNCF, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πράγα και Παρίσι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πράγα και Παρίσι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πράγα στο Παρίσι;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Πράγα προς το Παρίσι.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Πράγα και Παρίσι είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Πράγα προς το Παρίσι είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πράγα στο Παρίσι.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Πράγα Παρίσι. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πράγα προς το Παρίσι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πράγα προς το Παρίσι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πράγα και Παρίσι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 882 km μεταξύ Πράγα και Παρίσι.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πράγα Παρίσι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πράγα προς το Παρίσι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Παρίσι πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πράγα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πράγα στο Παρίσι;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πράγα ή του Παρίσι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πράγα προς το Παρίσι είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Πράγα και Παρίσι προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πράγα - Παρίσι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πράγα-Παρίσι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πράγα στο Παρίσι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πράγα και Παρίσι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πράγα προς το Παρίσι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Παρίσι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πράγα και Παρίσι, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πράγα προς το Παρίσι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Παρίσι για να καλύψουν την απόσταση των 882 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πράγα-Παρίσι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πράγα; Πού θα φτάσω στο Παρίσι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πράγα

UAN Florenc Praha (Prague)
Χάρτης
Prague Main Railway Station
Χάρτης
Praha Dejvická
Χάρτης
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πράγα

Prague hlavní nádraží
Χάρτης
Prague Holesovice
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πράγα

Prague Ruzyne
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Παρίσι

Paris Galliéni
Χάρτης
Paris Quai de Bercy
Χάρτης
Bibliothèque François Mitterrand
Χάρτης
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Χάρτης
Paris-Bercy
Χάρτης
Orly Sud
Χάρτης
Paris Hôtel de Ville
Χάρτης
Paris Opéra
Χάρτης
Paris Marne La Vallée
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Παρίσι

Paris-Est
Χάρτης
Marne-la-Vallée-Chessy
Χάρτης
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης
Paris Orly
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα Παρίσι
Αναζήτηση διαμονής στο Παρίσι

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Πράγα και Παρίσι

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Πράγα στο Παρίσι και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Πράγα στο Παρίσι.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Πράγα-Παρίσι είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Παρίσι σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πράγα στο Παρίσι, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Παρίσι και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Πράγα προς Παρίσι. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Παρίσι.

Λεωφορείο Πράγα Παρίσι

Τα λεωφορεία μεταξύ Πράγα και Παρίσι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πράγα από Παρίσι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Παρίσι, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πράγα-Παρίσι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πράγα-Παρίσι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πράγα και Παρίσι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Παρίσι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πράγα-Παρίσι συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Πράγα Παρίσι

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
reims-paris.com
reims-paris.com
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πράγα Παρίσι

Τρένα Πράγα Παρίσι

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πράγα προς το Παρίσι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πράγα προς το Παρίσι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πράγα στο Παρίσι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Παρίσι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πράγα προς το Παρίσι, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πράγα και Παρίσι, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πράγα προς το Παρίσι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Πράγα προς Παρίσι

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Russian Railways
Russian Railways
SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πράγα Παρίσι

Πτήσεις Πράγα Παρίσι

Αεροπορικές εταιρείες Πράγα Παρίσι

Czech Airlines
Czech Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Air France
Smart Wings
Smart Wings
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Πράγα Παρίσι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πράγα Παρίσι

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Πράγα προς το Παρίσι εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πράγα στο Παρίσι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πράγα προς Παρίσι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Πράγα Παρίσι για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πράγα και Παρίσι, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πράγα Παρίσι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πράγα Παρίσι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης