Προτεινόμενη διαδρομή
Πράγα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάπολη με αεροπορικά, λεωφορείο
Νάπολη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Πούλα
Πούλα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πράγα στο Νάπολη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πράγα από το Νάπολη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πράγα στο Νάπολη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πράγα και Νάπολη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πράγα και Νάπολη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πράγα - Νάπολη.

Για το ταξίδι σας από το Πράγα στο Νάπολη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πράγα προς Νάπολη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πράγα στο Νάπολη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πράγα Νάπολη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πράγα - Νάπολη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πράγα Νάπολη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πράγα με το Νάπολη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νάπολη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πράγα στο Νάπολη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πράγα Νάπολη

Πόλη αναχώρησης
Πράγα
Τσεχική Δημοκρατία
Πόλη προορισμού
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Απόσταση
1028 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πράγα στο Νάπολη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πράγα στο Νάπολη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πράγα και Νάπολη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πράγα και Νάπολη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πράγα και Νάπολη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πράγα στο Νάπολη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πράγα προς το Νάπολη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Νάπολη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πράγα προς το Νάπολη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νάπολη για να καλύψουν την απόσταση των 1028 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πράγα στο Νάπολη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πράγα προς το Νάπολη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πράγα - Νάπολη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πράγα προς το Νάπολη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πράγα προς το Νάπολη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πράγα προς το Νάπολη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πράγα; Πού θα φτάσω στο Νάπολη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πράγα

UAN Florenc Praha (Prague)
Χάρτης
Prague Main Railway Station
Χάρτης
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πράγα

Prague Ruzyne
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης
Naples (Fuorigrotta - Campi Flegrei FS)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νάπολη

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Χάρτης
Barra
Χάρτης
Napoli Porta Nolana
Χάρτης
Ponticelli
Χάρτης
Vesuvio - De Meis
Χάρτης
Via Gianturco
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη

Λεωφορείο Πράγα Νάπολη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πράγα-Νάπολη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πράγα από Νάπολη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Νάπολη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πράγα-Νάπολη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Πράγα Νάπολη

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Blablabus
Blablabus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πράγα Νάπολη

Τρένα Πράγα Νάπολη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πράγα προς το Νάπολη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πράγα προς το Νάπολη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πράγα προς το Νάπολη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Πράγα προς Νάπολη

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πράγα Νάπολη

Πτήσεις Πράγα Νάπολη

Αεροπορικές εταιρείες Πράγα Νάπολη

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Wizzair
Wizzair
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Smart Wings
Smart Wings
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Πράγα Νάπολη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης