Προτεινόμενη διαδρομή
Πηγάδια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με πλοίο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πηγάδια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πηγάδια στο Ηράκλειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πηγάδια για Ηράκλειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πηγάδια για το Ηράκλειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πηγάδια Ηράκλειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πηγάδια προς Ηράκλειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πηγάδια προς Ηράκλειο

Λιμάνι αναχώρησης
Πηγάδια
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
189 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πηγάδια Ηράκλειο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πηγάδια για Ηράκλειο, θα βρείτε εισιτήρια από 18 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 136 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πηγάδια προς Ηράκλειο είναι 77 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πηγάδια για το Ηράκλειο είναι 6 ώρες 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 40 λεπτά για να φτάσουν στο Ηράκλειο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ηράκλειο σε 6 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πηγάδια στις 15:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο
77 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πηγάδια Ηράκλειο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
18 € - 136 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πηγάδια Ηράκλειο
6 ώρες 40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ηράκλειο
15:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ηράκλειο
21:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Ηράκλειο ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πηγάδια Ηράκλειο με τη ANEK Lines ή Blue Star Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Blue Star Ferries ή ANEK Lines στο Πηγάδια, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηράκλειο. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Blue Star Ferries ή ANEK Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Πηγάδια, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Blue Star Ferries ή ANEK Lines και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Ηράκλειο νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πηγάδια Ηράκλειο
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πηγάδια-Ηράκλειο καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πηγάδια-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
ANEK Lines Πηγάδια Ηράκλειο
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πηγάδια-Ηράκλειο και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πηγάδια-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηράκλειο από το Πηγάδια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
7 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πηγάδια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ηράκλειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πηγάδια

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines αναχωρούν για το Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πηγάδια:

Karpathos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της ANEK Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Heraklion
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πηγάδια προς Ηράκλειο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πηγάδια για το Ηράκλειο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 189 km μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο: Blue Star Ferries και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πηγάδια Ηράκλειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πηγάδια και Ηράκλειο, θα διανύσετε 189 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 18 € για τη χαμηλότερη, έως 136 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 77 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πηγάδια στις 15:10 με προορισμό το Ηράκλειο.

Η εμπειρία σας από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πηγάδια στο Ηράκλειο, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πηγάδια έως την αποβίβαση στο Ηράκλειο. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πηγάδια και το Ηράκλειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πηγάδια

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πηγάδια Ηράκλειο, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πηγάδια / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πηγάδια εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πηγάδια - Ηράκλειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της ANEK Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Πηγάδια για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ηράκλειο / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πηγάδια που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της ANEK Lines ή Blue Star Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πηγάδια προς το Ηράκλειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries ή ANEK Lines όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Ηράκλειο

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ηράκλειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ηράκλειο / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Ηράκλειο από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Πηγάδια στο Ηράκλειο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ηράκλειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ηράκλειο / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ηράκλειο είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ηράκλειο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης