Πεσκάρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πεσκάρα στο Μπάρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πεσκάρα από το Μπάρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πεσκάρα στο Μπάρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πεσκάρα - Μπάρι.

Για το ταξίδι σας από το Πεσκάρα στο Μπάρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πεσκάρα προς Μπάρι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πεσκάρα στο Μπάρι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πεσκάρα Μπάρι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πεσκάρα - Μπάρι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πεσκάρα Μπάρι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπάρι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πεσκάρα είτε στο Μπάρι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πεσκάρα στο Μπάρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πεσκάρα Μπάρι

Πόλη αναχώρησης
Πεσκάρα
Ιταλία
Abruzzo
Πόλη προορισμού
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
264 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Πεσκάρα Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πεσκάρα στο Μπάρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πεσκάρα στο Μπάρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πεσκάρα στο Μπάρι;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Πεσκάρα προς το Μπάρι είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Πεσκάρα Μπάρι. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πεσκάρα στο Μπάρι;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πεσκάρα ή του Μπάρι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πεσκάρα προς το Μπάρι είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πεσκάρα - Μπάρι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πεσκάρα-Μπάρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πεσκάρα στο Μπάρι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πεσκάρα προς το Μπάρι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπάρι για να καλύψουν την απόσταση των 264 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πεσκάρα-Μπάρι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πεσκάρα; Πού θα φτάσω στο Μπάρι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πεσκάρα

Pescara Terminal Bus
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πεσκάρα

Pescara
Χάρτης
Pescara Porta Nuova
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης
Bari S.Spirito
Χάρτης
Marconi
Χάρτης
Bari Torre a Mare
Χάρτης
Bari Zona Industriale
Χάρτης
Bari Palese-Macchie
Χάρτης
Bari Parco Sud
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πεσκάρα Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι

Λεωφορείο Πεσκάρα Μπάρι

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πεσκάρα-Μπάρι συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πεσκάρα από Μπάρι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπάρι, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πεσκάρα-Μπάρι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πεσκάρα-Μπάρι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Πεσκάρα Μπάρι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πεσκάρα Μπάρι

Τρένα Πεσκάρα Μπάρι

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πεσκάρα προς το Μπάρι, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πεσκάρα προς το Μπάρι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πεσκάρα στο Μπάρι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπάρι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Πεσκάρα προς Μπάρι

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πεσκάρα Μπάρι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πεσκάρα Μπάρι

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πεσκάρα στο Μπάρι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πεσκάρα προς Μπάρι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Πεσκάρα προς το Μπάρι εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Πεσκάρα Μπάρι για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πεσκάρα και Μπάρι, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πεσκάρα Μπάρι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πεσκάρα Μπάρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης