Προτεινόμενη διαδρομή
Παρίσι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με αεροπορικά
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παρίσι στο Σκιάθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι από το Σκιάθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Σκιάθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thello, Eurolines, Blablabus, FlixBus ή Olympic Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παρίσι - Σκιάθος.

Για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Σκιάθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Παρίσι Σκιάθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Παρίσι προς Σκιάθος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παρίσι στο Σκιάθος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παρίσι Σκιάθος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παρίσι - Σκιάθος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παρίσι Σκιάθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παρίσι με το Σκιάθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σκιάθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παρίσι στο Σκιάθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παρίσι Σκιάθος

Πόλη αναχώρησης
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Πόλη προορισμού
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
1994 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thello, Eurolines, Blablabus, FlixBus ή Olympic Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παρίσι προς το Σκιάθος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1994 km μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παρίσι προς το Σκιάθος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σκιάθος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παρίσι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Σκιάθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Παρίσι στο Σκιάθος;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Παρίσι-Σκιάθος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σκιάθος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Σκιάθος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παρίσι στο Σκιάθος;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Παρίσι προς το Σκιάθος είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Παρίσι-Σκιάθος θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παρίσι-Σκιάθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παρίσι - Σκιάθος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παρίσι στο Σκιάθος;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παρίσι προς το Σκιάθος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σκιάθος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Παρίσι-Σκιάθος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παρίσι προς το Σκιάθος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σκιάθος για να καλύψουν την απόσταση των 1994 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παρίσι; Πού θα φτάσω στο Σκιάθος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παρίσι

Paris Galliéni
Χάρτης
Paris Quai de Bercy
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παρίσι

Paris-Gare-de-Lyon
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης
Paris Orly
Χάρτης
Beauvais-Tille
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης
Skiathos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος

Πλοία Παρίσι Σκιάθος

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Παρίσι προς το Σκιάθος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Παρίσι για το Σκιάθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παρίσι - Σκιάθος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Ειδικές προσφορές για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παρίσι - Σκιάθος μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Αναζητήστε τα δρομολόγια από Παρίσι προς Σκιάθος στη Vivanoda και αποκτήστε πρόσβαση σε ειδικές προσφορές σε πραγματικό χρόνο.

Εταιρείες πλοίων Παρίσι Σκιάθος

Sea Jets
Sea Jets
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παρίσι Σκιάθος

Λεωφορείο Παρίσι Σκιάθος

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Παρίσι-Σκιάθος. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Παρίσι από Σκιάθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σκιάθος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σκιάθος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Παρίσι Σκιάθος

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παρίσι Σκιάθος

Τρένα Παρίσι Σκιάθος

Τα τρένα μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Παρίσι προς το Σκιάθος. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παρίσι προς το Σκιάθος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Παρίσι στο Σκιάθος. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Σκιάθος.

Εταιρείες τρένων από Παρίσι προς Σκιάθος

Thello
Thello
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παρίσι Σκιάθος

Πτήσεις Παρίσι Σκιάθος

Αεροπορικές εταιρείες Παρίσι Σκιάθος

Olympic Air
Olympic Air
Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air France
Air France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
XL Airways France
XL Airways France
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Παρίσι Σκιάθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης