Προτεινόμενη διαδρομή
Παρίσι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καλαμάτα με αεροπορικά
Καλαμάτα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λυών
Λυών
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Δείτε τιμές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παρίσι στο Καλαμάτα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι από το Καλαμάτα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Καλαμάτα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thalys, Thello, SNCF, Eurolines ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παρίσι - Καλαμάτα.

Για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Καλαμάτα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Παρίσι προς Καλαμάτα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παρίσι στο Καλαμάτα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παρίσι Καλαμάτα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παρίσι - Καλαμάτα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παρίσι Καλαμάτα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παρίσι με το Καλαμάτα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καλαμάτα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παρίσι στο Καλαμάτα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παρίσι Καλαμάτα

Πόλη αναχώρησης
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Πόλη προορισμού
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
2066 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thalys, Thello, SNCF, Eurolines ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παρίσι στο Καλαμάτα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παρίσι προς το Καλαμάτα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Καλαμάτα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Παρίσι-Καλαμάτα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παρίσι προς το Καλαμάτα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Καλαμάτα για να καλύψουν την απόσταση των 2066 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παρίσι στο Καλαμάτα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Παρίσι-Καλαμάτα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παρίσι-Καλαμάτα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παρίσι - Καλαμάτα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παρίσι προς το Καλαμάτα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2066 km μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παρίσι προς το Καλαμάτα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Καλαμάτα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Καλαμάτα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παρίσι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Παρίσι Καλαμάτα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παρίσι; Πού θα φτάσω στο Καλαμάτα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παρίσι

Paris Galliéni
Χάρτης
Paris-Bercy
Χάρτης
Paris Quai de Bercy
Χάρτης
Bibliothèque François Mitterrand
Χάρτης
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Χάρτης
Orly Sud
Χάρτης
Paris Marne La Vallée
Χάρτης
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Χάρτης
Paris-Orly Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παρίσι

Paris-Nord
Χάρτης
Paris-Gare-de-Lyon
Χάρτης
Paris-Bercy
Χάρτης
Marne-la-Vallée-Chessy
Χάρτης
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης
Paris Orly
Χάρτης
Beauvais-Tille
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Καλαμάτα

Kalamata
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Καλαμάτα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Καλαμάτα.

  • 1. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Καλαμάτα.
  • 2. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Παρίσι-Καλαμάτα.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Παρίσι προς Καλαμάτα. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Καλαμάτα.

Λεωφορείο Παρίσι Καλαμάτα

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Παρίσι-Καλαμάτα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Παρίσι από Καλαμάτα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Καλαμάτα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Παρίσι-Καλαμάτα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παρίσι-Καλαμάτα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παρίσι προς Καλαμάτα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Παρίσι Καλαμάτα

Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παρίσι Καλαμάτα

Τρένα Παρίσι Καλαμάτα

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Καλαμάτα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Παρίσι στο Καλαμάτα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παρίσι προς το Καλαμάτα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα τρένα μεταξύ Παρίσι και Καλαμάτα είναι εξοπλισμένα με ράμπες και αποκλειστικές θέσεις για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα. Οι ταξιδιώτες με αναπηρία ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με την υπηρεσία βοήθειας πριν από το ταξίδι για πρόσθετη βοήθεια και βέλτιστη φροντίδα στο Παρίσι.

Τα εισιτήρια για τη διαδρομή Παρίσι - Καλαμάτα μπορείτε να τα παραλάβετε από το σταθμό, να τα εκτυπώσετε στο σπίτι ή απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο. Είναι επίσης δυνατή η παραλαβή εισιτηρίων μέσω ενός περιπτέρου αυτοεξυπηρέτησης σε ορισμένους σταθμούς.

Εταιρείες τρένων από Παρίσι προς Καλαμάτα

Thalys
Thalys
Thello
Thello
SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παρίσι Καλαμάτα

Πτήσεις Παρίσι Καλαμάτα

Αεροπορικές εταιρείες Παρίσι Καλαμάτα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Παρίσι Καλαμάτα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης