Προτεινόμενη διαδρομή
Παρίσι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζάκυνθος με αεροπορικά
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παρίσι στο Ζάκυνθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παρίσι από το Ζάκυνθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παρίσι στο Ζάκυνθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, Blablabus, FlixBus, Vueling Airlines ή Easyjet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παρίσι - Ζάκυνθος.

Για το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Ζάκυνθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Παρίσι Ζάκυνθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Παρίσι προς Ζάκυνθος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παρίσι στο Ζάκυνθος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Παρίσι Ζάκυνθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παρίσι με το Ζάκυνθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζάκυνθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παρίσι στο Ζάκυνθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παρίσι Ζάκυνθος

Πόλη αναχώρησης
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Πόλη προορισμού
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
1932 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παρίσι στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, Blablabus, FlixBus, Vueling Airlines ή Easyjet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παρίσι στο Ζάκυνθος;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παρίσι προς το Ζάκυνθος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ζάκυνθος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Παρίσι-Ζάκυνθος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παρίσι προς το Ζάκυνθος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ζάκυνθος για να καλύψουν την απόσταση των 1932 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Παρίσι στο Ζάκυνθος;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Παρίσι-Ζάκυνθος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ζάκυνθος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ζάκυνθος.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ζάκυνθος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παρίσι προς το Ζάκυνθος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1932 km μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παρίσι προς το Ζάκυνθος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ζάκυνθος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παρίσι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παρίσι προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Παρίσι; Πού θα φτάσω στο Ζάκυνθος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παρίσι

Paris Galliéni
Χάρτης
Paris Quai de Bercy
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης
Paris Orly
Χάρτης
Beauvais-Tille
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ζάκυνθος

Zakynthos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παρίσι Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος

Πλοία Παρίσι Ζάκυνθος

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Παρίσι προς το Ζάκυνθος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ζάκυνθος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Παρίσι για το Ζάκυνθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παρίσι - Ζάκυνθος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Παρίσι Ζάκυνθος

Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παρίσι Ζάκυνθος

Λεωφορείο Παρίσι Ζάκυνθος

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παρίσι-Ζάκυνθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παρίσι προς Ζάκυνθος στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Παρίσι-Ζάκυνθος, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Παρίσι και Ζάκυνθος προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Παρίσι Ζάκυνθος

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παρίσι Ζάκυνθος

Πτήσεις Παρίσι Ζάκυνθος

Αεροπορικές εταιρείες Παρίσι Ζάκυνθος

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Air France
Air France
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Παρίσι Ζάκυνθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης