Προτεινόμενη διαδρομή
Παλέρμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με αεροπορικά
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο από το Μυτιλήνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines, Olympic Air ή Volotea), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παλέρμο - Μυτιλήνη.

Για το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Παλέρμο Μυτιλήνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Παλέρμο προς Μυτιλήνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παλέρμο Μυτιλήνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παλέρμο - Μυτιλήνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παλέρμο Μυτιλήνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παλέρμο με το Μυτιλήνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μυτιλήνη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παλέρμο Μυτιλήνη

Πόλη αναχώρησης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Πόλη προορισμού
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
1150 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines, Olympic Air ή Volotea, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μυτιλήνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Παλέρμο-Μυτιλήνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μυτιλήνη για να καλύψουν την απόσταση των 1150 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Παλέρμο-Μυτιλήνη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παλέρμο-Μυτιλήνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παλέρμο - Μυτιλήνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Παλέρμο στο Μυτιλήνη;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μυτιλήνη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1150 km μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μυτιλήνη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παλέρμο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παλέρμο; Πού θα φτάσω στο Μυτιλήνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παλέρμο

Palermo Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παλέρμο

Punta Raisi
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη

Πλοία Παλέρμο Μυτιλήνη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Παλέρμο για το Μυτιλήνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παλέρμο - Μυτιλήνη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μυτιλήνη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Παλέρμο Μυτιλήνη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παλέρμο Μυτιλήνη

Λεωφορείο Παλέρμο Μυτιλήνη

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Παλέρμο-Μυτιλήνη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Παλέρμο από Μυτιλήνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μυτιλήνη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Παλέρμο-Μυτιλήνη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παλέρμο-Μυτιλήνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παλέρμο προς Μυτιλήνη στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Παλέρμο Μυτιλήνη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παλέρμο Μυτιλήνη

Τρένα Παλέρμο Μυτιλήνη

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Παλέρμο και Μυτιλήνη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παλέρμο προς το Μυτιλήνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Παλέρμο προς Μυτιλήνη

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παλέρμο Μυτιλήνη

Πτήσεις Παλέρμο Μυτιλήνη

Αεροπορικές εταιρείες Παλέρμο Μυτιλήνη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Volotea
Volotea
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Παλέρμο Μυτιλήνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης