Προτεινόμενη διαδρομή
Παλέρμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπρίντιζι με Carpooling, λεωφορείο
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο από το Μπρίντιζι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablacar, Blue Panorama Airlines ή Trenitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παλέρμο - Μπρίντιζι.

Για το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Παλέρμο προς Μπρίντιζι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παλέρμο Μπρίντιζι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παλέρμο - Μπρίντιζι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παλέρμο Μπρίντιζι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παλέρμο με το Μπρίντιζι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπρίντιζι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Παλέρμο Μπρίντιζι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπρίντιζι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Παλέρμο είτε στο Μπρίντιζι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παλέρμο Μπρίντιζι

Πόλη αναχώρησης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Πόλη προορισμού
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
482 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Μπρίντιζι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίντιζι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablacar, Blue Panorama Airlines ή Trenitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παλέρμο-Μπρίντιζι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παλέρμο προς το Μπρίντιζι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 482 km μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παλέρμο προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παλέρμο προς το Μπρίντιζι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπρίντιζι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Παλέρμο-Μπρίντιζι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Παλέρμο προς το Μπρίντιζι είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παλέρμο; Πού θα φτάσω στο Μπρίντιζι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παλέρμο

Punta Raisi
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπρίντιζι

Brindisi (Istituto Professionale Falcone)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπρίντιζι

Brindisi
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Μπρίντιζι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίντιζι

Λεωφορείο Παλέρμο Μπρίντιζι

Τα λεωφορεία μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπρίντιζι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παλέρμο-Μπρίντιζι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παλέρμο προς Μπρίντιζι στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Παλέρμο Μπρίντιζι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παλέρμο Μπρίντιζι

Τρένα Παλέρμο Μπρίντιζι

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπρίντιζι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παλέρμο προς το Μπρίντιζι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Παλέρμο προς Μπρίντιζι

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παλέρμο Μπρίντιζι

Πτήσεις Παλέρμο Μπρίντιζι

Αεροπορικές εταιρείες Παλέρμο Μπρίντιζι

Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Παλέρμο Μπρίντιζι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Παλέρμο Μπρίντιζι

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Μπρίντιζι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Παλέρμο προς Μπρίντιζι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Μπρίντιζι, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Παλέρμο Μπρίντιζι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Παλέρμο Μπρίντιζι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης