Προτεινόμενη διαδρομή
Παλέρμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Θεσσαλονίκη με αεροπορικά
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με τρένο, πλοίο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο από το Θεσσαλονίκη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines ή Olympic Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παλέρμο - Θεσσαλονίκη.

Για το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Παλέρμο Θεσσαλονίκη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Παλέρμο προς Θεσσαλονίκη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παλέρμο Θεσσαλονίκη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παλέρμο - Θεσσαλονίκη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παλέρμο με το Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Παλέρμο είτε στο Θεσσαλονίκη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Πόλη αναχώρησης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Πόλη προορισμού
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Απόσταση
869 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines ή Olympic Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Θεσσαλονίκη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Θεσσαλονίκη για να καλύψουν την απόσταση των 869 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Παλέρμο-Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Παλέρμο ή του Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παλέρμο - Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Παλέρμο-Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Παλέρμο-Θεσσαλονίκη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Θεσσαλονίκη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Θεσσαλονίκη.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Θεσσαλονίκη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Παλέρμο Θεσσαλονίκη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 869 km μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Παλέρμο Θεσσαλονίκη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Παλέρμο; Πού θα φτάσω στο Θεσσαλονίκη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παλέρμο

Palermo Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παλέρμο

Punta Raisi
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη

Πλοία Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Παλέρμο για το Θεσσαλονίκη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παλέρμο - Θεσσαλονίκη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Θεσσαλονίκη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Λεωφορείο Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Παλέρμο-Θεσσαλονίκη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Παλέρμο προς Θεσσαλονίκη στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Παλέρμο-Θεσσαλονίκη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Παλέρμο-Θεσσαλονίκη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Παλέρμο Θεσσαλονίκη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Τρένα Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παλέρμο προς το Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Θεσσαλονίκη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Παλέρμο προς Θεσσαλονίκη

Hellenic Train
Hellenic Train
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Πτήσεις Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Αεροπορικές εταιρείες Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Θεσσαλονίκη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Παλέρμο προς Θεσσαλονίκη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Παλέρμο Θεσσαλονίκη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Παλέρμο και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Παλέρμο Θεσσαλονίκη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης