Προτεινόμενη διαδρομή
Παλέρμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Όλμπια με αεροπορικά
Όλμπια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Όλμπια
Όλμπια
Δείτε τιμές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κάλιαρι
Κάλιαρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Όλμπια
Όλμπια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Παλέρμο στο Όλμπια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο από το Όλμπια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Παλέρμο στο Όλμπια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Meridiana, Alitalia ή Blue Panorama Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Παλέρμο - Όλμπια.

Για το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Όλμπια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Παλέρμο Όλμπια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Παλέρμο προς Όλμπια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Παλέρμο στο Όλμπια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Παλέρμο Όλμπια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Παλέρμο - Όλμπια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Παλέρμο Όλμπια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Παλέρμο με το Όλμπια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Όλμπια σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Παλέρμο Όλμπια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Όλμπια με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Παλέρμο είτε στο Όλμπια.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Παλέρμο στο Όλμπια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Παλέρμο Όλμπια

Πόλη αναχώρησης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Πόλη προορισμού
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
454 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Όλμπια
Αναζήτηση διαμονής στο Όλμπια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Όλμπια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Παλέρμο στο Όλμπια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Meridiana, Alitalia ή Blue Panorama Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Παλέρμο προς το Όλμπια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Παλέρμο προς το Όλμπια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Όλμπια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παλέρμο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Παλέρμο στο Όλμπια;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Παλέρμο προς το Όλμπια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Όλμπια για να καλύψουν την απόσταση των 454 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Όλμπια;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Παλέρμο προς το Όλμπια είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Παλέρμο στο Όλμπια;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Παλέρμο-Όλμπια θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Παλέρμο - Όλμπια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Παλέρμο στο Όλμπια;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Παλέρμο; Πού θα φτάσω στο Όλμπια;

Λιμένες αναχώρησης στο Παλέρμο

Palermo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Παλέρμο

Palermo Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Παλέρμο

Punta Raisi
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Όλμπια

Olbia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Όλμπια

Costa Smeralda
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Παλέρμο Όλμπια
Αναζήτηση διαμονής στο Όλμπια

Πλοία Παλέρμο Όλμπια

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Παλέρμο προς το Όλμπια, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Παλέρμο για το Όλμπια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παλέρμο - Όλμπια στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Παλέρμο Όλμπια

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione
SNAV
SNAV
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Moby Lines
Moby Lines
Saremar
Saremar
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Παλέρμο Όλμπια

Λεωφορείο Παλέρμο Όλμπια

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Παλέρμο-Όλμπια. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Όλμπια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Παλέρμο Όλμπια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Παλέρμο Όλμπια

Τρένα Παλέρμο Όλμπια

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Παλέρμο προς το Όλμπια. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Παλέρμο προς το Όλμπια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Παλέρμο στο Όλμπια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Όλμπια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Παλέρμο προς Όλμπια

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Παλέρμο Όλμπια

Πτήσεις Παλέρμο Όλμπια

Αεροπορικές εταιρείες Παλέρμο Όλμπια

Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Παλέρμο Όλμπια

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Παλέρμο Όλμπια

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Παλέρμο και Όλμπια, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Παλέρμο στο Όλμπια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Παλέρμο προς Όλμπια, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Παλέρμο Όλμπια για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Παλέρμο Όλμπια

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Παλέρμο Όλμπια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης