Προτεινόμενη διαδρομή
Πίζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόδος με αεροπορικά
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πίζα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές
Πίζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πίζα στο Ρόδος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πίζα από το Ρόδος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πίζα στο Ρόδος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Ρόδος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines, Volotea ή Alitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Ρόδος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πίζα - Ρόδος.

Για το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ρόδος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πίζα Ρόδος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πίζα και Ρόδος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πίζα προς Ρόδος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πίζα στο Ρόδος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πίζα Ρόδος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πίζα - Ρόδος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πίζα Ρόδος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πίζα με το Ρόδος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρόδος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πίζα στο Ρόδος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πίζα Ρόδος

Πόλη αναχώρησης
Πίζα
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
1714 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ρόδος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ρόδος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πίζα και Ρόδος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines, Volotea ή Alitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πίζα και Ρόδος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πίζα και Ρόδος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πίζα στο Ρόδος;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πίζα και Ρόδος προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πίζα ή του Ρόδος βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πίζα-Ρόδος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πίζα - Ρόδος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πίζα στο Ρόδος;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πίζα και Ρόδος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Πίζα-Ρόδος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ρόδος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Πίζα και Ρόδος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ρόδος.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Πίζα και Ρόδος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ρόδος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πίζα στο Ρόδος;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Ρόδος είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πίζα προς το Ρόδος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρόδος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πίζα-Ρόδος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πίζα προς το Ρόδος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρόδος για να καλύψουν την απόσταση των 1714 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πίζα προς το Ρόδος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πίζα και Ρόδος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1714 km μεταξύ Πίζα και Ρόδος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πίζα προς το Ρόδος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πίζα Ρόδος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πίζα προς το Ρόδος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πίζα; Πού θα φτάσω στο Ρόδος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πίζα

Pisa
Χάρτης
Pisa
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Πίζα

Pisa Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πίζα

Gal Galilei
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ρόδος

Rhodes
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρόδος

Diagoras
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος

Πλοία Πίζα Ρόδος

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πίζα και Ρόδος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Πίζα και Ρόδος, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Ρόδος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πίζα και Ρόδος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρόδος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πίζα και Ρόδος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Πίζα Ρόδος

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πίζα Ρόδος

Λεωφορείο Πίζα Ρόδος

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πίζα και Ρόδος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρόδος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πίζα-Ρόδος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πίζα προς Ρόδος στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Ρόδος είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πίζα και Ρόδος προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Πίζα Ρόδος

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πίζα Ρόδος

Τρένα Πίζα Ρόδος

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πίζα στο Ρόδος εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρόδος είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πίζα προς το Ρόδος μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πίζα στο Ρόδος. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πίζα και Ρόδος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πίζα προς το Ρόδος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Πίζα προς Ρόδος

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πίζα Ρόδος

Πτήσεις Πίζα Ρόδος

Αεροπορικές εταιρείες Πίζα Ρόδος

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Πίζα Ρόδος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης