Προτεινόμενη διαδρομή
Πίζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με αεροπορικά
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πίζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Πίζα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πίζα στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πίζα από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πίζα στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Finnair, Air One, Czech Airlines ή Tallink), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πίζα - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πίζα Ελσίνκι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πίζα προς Ελσίνκι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πίζα στο Ελσίνκι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Πίζα Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πίζα με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πίζα στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πίζα Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Πίζα
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
2073 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πίζα στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Finnair, Air One, Czech Airlines ή Tallink, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πίζα στο Ελσίνκι;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ελσίνκι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πίζα στο Ελσίνκι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πίζα προς το Ελσίνκι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ελσίνκι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πίζα-Ελσίνκι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πίζα προς το Ελσίνκι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2073 km μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πίζα προς το Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πίζα; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πίζα

Pisa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πίζα

Gal Galilei
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ελσίνκι

Helsinki Hansa Terminal
Χάρτης
Helsinki West Terminal
Χάρτης
Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πίζα Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Πλοία Πίζα Ελσίνκι

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Πίζα προς το Ελσίνκι, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ελσίνκι με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Πίζα Ελσίνκι

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πίζα Ελσίνκι

Λεωφορείο Πίζα Ελσίνκι

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πίζα από Ελσίνκι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ελσίνκι, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πίζα και Ελσίνκι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ελσίνκι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πίζα-Ελσίνκι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πίζα προς Ελσίνκι στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πίζα Ελσίνκι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πίζα Ελσίνκι

Πτήσεις Πίζα Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Πίζα Ελσίνκι

Finnair
Finnair
Air One
Air One
Czech Airlines
Czech Airlines
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Blue1
Blue1
NextJet
NextJet
Αναζήτηση για πτήσεις Πίζα Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης