Προτεινόμενη διαδρομή
Πάφος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με αεροπορικά
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάφος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μόσχα
Μόσχα
Ταξιδέψτε με τρένο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάφος στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάφος από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάφος στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάφος και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Russian Railways, Finnair, S7 Airlines ή Transaero Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάφος και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάφος - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Πάφος στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πάφος Ελσίνκι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάφος - Ελσίνκι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πάφος Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάφος με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάφος στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάφος Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Πάφος
Κύπρος
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
2874 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάφος Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάφος στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάφος στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάφος και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Russian Railways, Finnair, S7 Airlines ή Transaero Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάφος και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάφος και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάφος στο Ελσίνκι;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πάφος ή του Ελσίνκι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάφος-Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάφος προς το Ελσίνκι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάφος και Ελσίνκι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2874 km μεταξύ Πάφος και Ελσίνκι.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πάφος προς το Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάφος; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πάφος

Paphos International
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ελσίνκι

Helsinki
Χάρτης
Helsinki Pasila
Χάρτης
Vantaa Tikkurila
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάφος Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Τρένα Πάφος Ελσίνκι

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Πάφος προς το Ελσίνκι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάφος στο Ελσίνκι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ελσίνκι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πάφος προς το Ελσίνκι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Πάφος προς Ελσίνκι

Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάφος Ελσίνκι

Πτήσεις Πάφος Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Πάφος Ελσίνκι

Finnair
Finnair
S7 Airlines
S7 Airlines
Transaero Airlines
Transaero Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Pobeda
Pobeda
Aeroflot
Aeroflot
Αναζήτηση για πτήσεις Πάφος Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης