Προτεινόμενη διαδρομή
Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπρίντιζι με πλοίο
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάτρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Πάτρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμη
Σάμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάτρα στο Μπρίντιζι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάτρα για Μπρίντιζι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάτρα για το Μπρίντιζι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάτρα προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάτρα προς το Μπρίντιζι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτρα Μπρίντιζι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Endeavor Lines ή Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάτρα προς Μπρίντιζι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάτρα προς Μπρίντιζι

Λιμάνι αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
420 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
17 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάτρα προς το Μπρίντιζι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάτρα προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μπρίντιζι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάτρα προς το Μπρίντιζι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Μπρίντιζι ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πάτρα Μπρίντιζι με τη Grimaldi Lines ή Endeavor Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Πάτρα στο Μπρίντιζι με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μπρίντιζι για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πάτρα στο Μπρίντιζι κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Endeavor Lines ή Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Endeavor Lines Πάτρα Μπρίντιζι
Endeavor Lines
Η Endeavor Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτρα-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Endeavor Lines μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι. Περισσότερες πληροφορίες για την Endeavor Lines
Grimaldi Lines Πάτρα Μπρίντιζι
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτρα-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπρίντιζι από το Πάτρα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 17 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
17 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάτρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπρίντιζι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάτρα

Τα πλοία της Endeavor Lines ή Grimaldi Lines αναχωρούν για το Μπρίντιζι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάτρα:

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης
Patras Terminal Ferry Nord
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπρίντιζι

Τα πλοία της Grimaldi Lines ή Endeavor Lines φτάνουν στο Μπρίντιζι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Brindisi Costa Morena Terrare
Χάρτης
Brindisi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάτρα για το Μπρίντιζι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 17 ώρες για να καλύψετε τα 420 km μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Endeavor Lines και Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι: Endeavor Lines και Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάτρα Μπρίντιζι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάτρα και Μπρίντιζι, θα διανύσετε 420 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πάτρα στο Μπρίντιζι;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πάτρα στο Μπρίντιζι. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πάτρα έως την αποβίβαση στο Μπρίντιζι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πάτρα και το Μπρίντιζι.

Αναχώρηση από το Πάτρα με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πάτρα Μπρίντιζι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάτρα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πάτρα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Grimaldi Lines ή Endeavor Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πάτρα - Μπρίντιζι / Στο Πάτρα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Grimaldi Lines ή Endeavor Lines στον τερματικό σταθμό του Πάτρα. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μπρίντιζι / Από τον τερματικό σταθμό του Πάτρα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Endeavor Lines ή Grimaldi Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Πάτρα προς το Μπρίντιζι: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Endeavor Lines ή Grimaldi Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μπρίντιζι

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μπρίντιζι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μπρίντιζι / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Μπρίντιζι από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάτρα στο Μπρίντιζι με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μπρίντιζι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μπρίντιζι / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μπρίντιζι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μπρίντιζι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης