Πάτρα
Ταξιδέψτε με τρένο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Καβάλα
Καβάλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάτρα στο Καβάλα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάτρα από το Καβάλα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάτρα στο Καβάλα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Καβάλα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Olympic Air, Hellenic Seaways, Hellenic Train ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Καβάλα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάτρα - Καβάλα.

Για το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Καβάλα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πάτρα Καβάλα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πάτρα και Καβάλα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πάτρα προς Καβάλα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάτρα στο Καβάλα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάτρα Καβάλα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάτρα - Καβάλα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πάτρα Καβάλα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάτρα με το Καβάλα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καβάλα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάτρα στο Καβάλα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάτρα Καβάλα

Πόλη αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Καβάλα
Ελλάδα
Απόσταση
376 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Καβάλα
Αναζήτηση διαμονής στο Καβάλα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Καβάλα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Καβάλα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάτρα και Καβάλα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Olympic Air, Hellenic Seaways, Hellenic Train ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάτρα και Καβάλα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάτρα και Καβάλα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάτρα στο Καβάλα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πάτρα και Καβάλα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πάτρα προς το Καβάλα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Καβάλα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πάτρα προς το Καβάλα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Καβάλα για να καλύψουν την απόσταση των 376 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάτρα-Καβάλα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάτρα στο Καβάλα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Πάτρα και Καβάλα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πάτρα προς το Καβάλα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πάτρα - Καβάλα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάτρα-Καβάλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πάτρα στο Καβάλα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πάτρα και Καβάλα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Καβάλα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Πάτρα και Καβάλα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Καβάλα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάτρα προς το Καβάλα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πάτρα προς το Καβάλα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάτρα και Καβάλα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 376 km μεταξύ Πάτρα και Καβάλα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Καβάλα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πάτρα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πάτρα προς το Καβάλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάτρα; Πού θα φτάσω στο Καβάλα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Πάτρα

Patra
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Καβάλα

Kavala
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Καβάλα

Megas Alexandros
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Καβάλα
Αναζήτηση διαμονής στο Καβάλα

Πλοία Πάτρα Καβάλα

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Πάτρα προς Καβάλα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Καβάλα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Καβάλα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πάτρα και Καβάλα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Καβάλα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πάτρα και Καβάλα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Πάτρα Καβάλα

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα Καβάλα

Λεωφορείο Πάτρα Καβάλα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πάτρα και Καβάλα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάτρα και Καβάλα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Καβάλα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πάτρα-Καβάλα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πάτρα από Καβάλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Καβάλα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πάτρα Καβάλα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάτρα Καβάλα

Τρένα Πάτρα Καβάλα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πάτρα και Καβάλα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάτρα στο Καβάλα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Καβάλα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πάτρα προς το Καβάλα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πάτρα προς το Καβάλα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Πάτρα προς Καβάλα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάτρα Καβάλα

Πτήσεις Πάτρα Καβάλα

Αεροπορικές εταιρείες Πάτρα Καβάλα

Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Πάτρα Καβάλα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης