Προτεινόμενη διαδρομή
Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με πλοίο
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάτρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ιθάκη
Ιθάκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάτρα στο Κέρκυρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάτρα για Κέρκυρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάτρα για το Κέρκυρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάτρα προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάτρα προς το Κέρκυρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Lefkada Palace, ANEK Lines, Kefalonian Lines ή Ionian Group. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτρα Κέρκυρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάτρα προς Κέρκυρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάτρα προς Κέρκυρα

Λιμάνι αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
219 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Lefkada Palace, ANEK Lines, Kefalonian Lines, Ionian Group
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάτρα προς το Κέρκυρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάτρα προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κέρκυρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάτρα προς το Κέρκυρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Πάτρα με ένα πλοίο της ANEK Lines που θα διανύσει τα 219 km μέχρι το Κέρκυρα με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Κέρκυρα τόσο γρήγορα!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Πάτρα-Κέρκυρα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Κέρκυρα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Πάτρα έως το Κέρκυρα, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Κέρκυρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Κέρκυρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Πάτρα Κέρκυρα
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πάτρα-Κέρκυρα και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτρα-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πάτρα και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάτρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κέρκυρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάτρα

Τα πλοία της ANEK Lines αναχωρούν για το Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάτρα:

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης
Patras Terminal Ferry Nord
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της ANEK Lines φτάνουν στο Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kerkyra
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάτρα προς Κέρκυρα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάτρα και Κέρκυρα: ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Lefkada Palace, ANEK Lines, Kefalonian Lines, Ionian Group.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Lefkada Palace, ANEK Lines, Kefalonian Lines, Ionian Group στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάτρα Κέρκυρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάτρα και Κέρκυρα, θα διανύσετε 219 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πάτρα στο Κέρκυρα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πάτρα στο Κέρκυρα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πάτρα έως την αποβίβαση στο Κέρκυρα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Lefkada Palace, ANEK Lines, Kefalonian Lines και Ionian Group. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πάτρα και το Κέρκυρα.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πάτρα

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάτρα Κέρκυρα:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάτρα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάτρα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πάτρα - Κέρκυρα / Στον τερματικό σταθμό του Πάτρα, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κέρκυρα / Από τον τερματικό σταθμό του Πάτρα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πάτρα προς το Κέρκυρα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Κέρκυρα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Κέρκυρα:

  • Το λιμάνι του Κέρκυρα είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Κέρκυρα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάτρα στο Κέρκυρα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κέρκυρα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κέρκυρα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κέρκυρα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Κέρκυρα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης