Προτεινόμενη διαδρομή
Πάτρα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά, λεωφορείο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Θεσσαλονίκη με λεωφορείο
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πάτρα από το Θεσσαλονίκη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πάτρα - Θεσσαλονίκη.

Για το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πάτρα Θεσσαλονίκη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πάτρα Θεσσαλονίκη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πάτρα - Θεσσαλονίκη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πάτρα Θεσσαλονίκη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πάτρα με το Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πάτρα Θεσσαλονίκη

Πόλη αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Απόσταση
285 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Θεσσαλονίκη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Θεσσαλονίκη για να καλύψουν την απόσταση των 285 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Πάτρα-Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Πάτρα-Θεσσαλονίκη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Θεσσαλονίκη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Θεσσαλονίκη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πάτρα - Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πάτρα-Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 285 km μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Θεσσαλονίκη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πάτρα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πάτρα; Πού θα φτάσω στο Θεσσαλονίκη;

Σταθμοί αναχώρησης στο Πάτρα

Patra
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πάτρα Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη

Πλοία Πάτρα Θεσσαλονίκη

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Θεσσαλονίκη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Πάτρα Θεσσαλονίκη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα Θεσσαλονίκη

Λεωφορείο Πάτρα Θεσσαλονίκη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πάτρα-Θεσσαλονίκη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Θεσσαλονίκη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πάτρα από Θεσσαλονίκη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Πάτρα-Θεσσαλονίκη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Πάτρα Θεσσαλονίκη

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πάτρα Θεσσαλονίκη

Τρένα Πάτρα Θεσσαλονίκη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Θεσσαλονίκη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πάτρα προς το Θεσσαλονίκη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πάτρα στο Θεσσαλονίκη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Εταιρείες τρένων από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πάτρα Θεσσαλονίκη

Πτήσεις Πάτρα Θεσσαλονίκη

Αεροπορικές εταιρείες Πάτρα Θεσσαλονίκη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Πάτρα Θεσσαλονίκη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης