Προτεινόμενη διαδρομή
Πάτρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με πλοίο
Βενετία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάτρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές
Πάτρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ανκόνα
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάτρα στο Βενετία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάτρα για Βενετία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάτρα για το Βενετία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάτρα προς το Βενετία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάτρα προς το Βενετία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτρα Βενετία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Minoan Lines ή Superfast Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάτρα προς Βενετία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάτρα προς Βενετία

Λιμάνι αναχώρησης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
1114 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
31 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πάτρα Βενετία: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πάτρα για Βενετία, θα βρείτε εισιτήρια από 107 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 369 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πάτρα προς Βενετία είναι 233 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πάτρα για το Βενετία είναι 8 ώρες 13 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες για να φτάσουν στο Βενετία, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Βενετία σε 8 ώρες 1 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πάτρα στις 23:00. Το τελευταίο πλοίο για το Βενετία αναχωρεί από το λιμάνι του Πάτρα στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πάτρα προς το Βενετία
233 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πάτρα Βενετία (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
107 € - 369 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πάτρα Βενετία
8 ώρες 13 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Βενετία
23:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Βενετία
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Βενετία
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Βενετία
07:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάτρα προς το Βενετία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάτρα προς το Βενετία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Βενετία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάτρα προς το Βενετία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της ANEK Lines, Minoan Lines ή Superfast Ferries για τα 1114 km μεταξύ Πάτρα και Βενετία θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Βενετία τόσο γρήγορα!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Πάτρα έως το Βενετία, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Πάτρα-Βενετία με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Βενετία για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Βενετία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Βενετία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Minoan Lines ή Superfast Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Πάτρα Βενετία
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πάτρα-Βενετία και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτρα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πάτρα και Βενετία. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Minoan Lines Πάτρα Βενετία
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτρα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Πάτρα και Βενετία. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βενετία από το Πάτρα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 31 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
31 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Superfast Ferries Πάτρα Βενετία
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτρα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Πάτρα και Βενετία. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάτρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Βενετία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάτρα

Τα πλοία της ANEK Lines, Minoan Lines ή Superfast Ferries αναχωρούν για το Βενετία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάτρα:

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Βενετία

Τα πλοία της Superfast Ferries, Minoan Lines ή ANEK Lines φτάνουν στο Βενετία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Venezia Tronchetto
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάτρα προς Βενετία
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάτρα για το Βενετία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 31 ώρες για να καλύψετε τα 1114 km μεταξύ Πάτρα και Βενετία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάτρα και Βενετία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Minoan Lines και Superfast Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πάτρα και Βενετία.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάτρα και Βενετία: ANEK Lines, Minoan Lines και Superfast Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάτρα Βενετία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάτρα και Βενετία, θα διανύσετε 1114 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πάτρα προς το Βενετία, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 107 € για τη χαμηλότερη, έως 369 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 233 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πάτρα στις 23:00 με προορισμό το Βενετία.

Το τελευταίο πλοίο για Βενετία αναχωρεί από το Πάτρα συνήθως στις 23:59.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πάτρα στο Βενετία;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πάτρα στο Βενετία. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Endeavor Lines, Grimaldi Lines, ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πάτρα έως την αποβίβαση στο Βενετία. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πάτρα και το Βενετία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πάτρα

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάτρα Βενετία:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πάτρα / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την ANEK Lines, Minoan Lines ή Superfast Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάτρα. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πάτρα - Βενετία / Στον τερματικό σταθμό του Πάτρα, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines, Minoan Lines ή Superfast Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Βενετία / Από τον τερματικό σταθμό του Πάτρα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Superfast Ferries, Minoan Lines ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πάτρα και Βενετία

Στο πλοίο της Superfast Ferries, Minoan Lines ή ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Βενετία

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Βενετία:

  • Το λιμάνι του Βενετία είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Βενετία από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Βενετία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Βενετία είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Βενετία είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Βενετία έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης