Προτεινόμενη διαδρομή
Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόδος με πλοίο
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νίσυρος
Νίσυρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάρος στο Ρόδος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάρος για Ρόδος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάρος για το Ρόδος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάρος προς το Ρόδος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάρος προς το Ρόδος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάρος Ρόδος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάρος προς Ρόδος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάρος προς Ρόδος

Λιμάνι αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
283 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
12 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάρος προς το Ρόδος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάρος προς το Ρόδος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ρόδος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάρος προς το Ρόδος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Ρόδος με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Πάρος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Πάρος στο Ρόδος.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Πάρος στο Ρόδος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πάρος Ρόδος με τη Blue Star Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Για τη διέλευση από το Πάρος προς το Ρόδος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Ρόδος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Blue Star Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Ρόδος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Ρόδος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πάρος Ρόδος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πάρος-Ρόδος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ρόδος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πάρος και Ρόδος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ρόδος από το Πάρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 12 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
12 ώρες 10 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ρόδος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries αναχωρούν για το Ρόδος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάρος:

Paros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ρόδος

Τα πλοία της Blue Star Ferries φτάνουν στο Ρόδος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rhodes
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάρος για το Ρόδος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 12 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 283 km μεταξύ Πάρος και Ρόδος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Ρόδος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πάρος και Ρόδος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάρος και Ρόδος: Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάρος Ρόδος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάρος και Ρόδος, θα διανύσετε 283 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πάρος προς το Ρόδος με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πάρος στο Ρόδος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Πάρος Ρόδος με τα πλοία ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Πάρος έως την αποβίβαση στο Ρόδος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάρος και το Ρόδος.

Επιβίβαση στο Πάρος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάρος Ρόδος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πάρος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάρος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πάρος - Ρόδος / Στον τερματικό σταθμό του Πάρος, αναζητήστε τα γκισέ της Blue Star Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ρόδος / Στον τερματικό σταθμό του Πάρος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Πάρος προς το Ρόδος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Ρόδος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ρόδος:

  • Το λιμάνι του Ρόδος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ρόδος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάρος στο Ρόδος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ρόδος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ρόδος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ρόδος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ρόδος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης