Προτεινόμενη διαδρομή
Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λέρος με πλοίο
Λέρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νάξος
Νάξος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λέρος
Λέρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάρος στο Λέρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάρος για Λέρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάρος για το Λέρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάρος προς το Λέρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάρος προς το Λέρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Minoan Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάρος Λέρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάρος προς Λέρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάρος προς Λέρος

Λιμάνι αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Λέρος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
151 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάρος προς το Λέρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάρος προς το Λέρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λέρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάρος προς το Λέρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Πάρος-Λέρος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Πάρος έως την αποβίβαση στο Λέρος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Blue Star Ferries είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Λέρος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πάρος Λέρος με τη Blue Star Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πάρος στο Λέρος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Λέρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Λέρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πάρος Λέρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πάρος-Λέρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Λέρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πάρος και Λέρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λέρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries αναχωρούν για το Λέρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάρος:

Paros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λέρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries φτάνουν στο Λέρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Leros
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάρος προς Λέρος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάρος και Λέρος: Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάρος Λέρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάρος και Λέρος, θα διανύσετε 151 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Πάρος προς το Λέρος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πάρος στο Λέρος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Πάρος Λέρος με τα πλοία Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Minoan Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Πάρος έως την αποβίβαση στο Λέρος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάρος και το Λέρος.

Επιβίβαση στο Πάρος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάρος Λέρος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πάρος - Λέρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Πάρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λέρος / Στον τερματικό σταθμό του Πάρος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πάρος προς το Λέρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Λέρος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Λέρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Λέρος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Λέρος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάρος στο Λέρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Λέρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Λέρος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Λέρος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Λέρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης