Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δονούσα με πλοίο
Δονούσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάρος στο Δονούσα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάρος για Δονούσα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάρος για το Δονούσα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάρος προς το Δονούσα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάρος προς το Δονούσα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάρος Δονούσα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάρος προς Δονούσα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάρος προς Δονούσα

Λιμάνι αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Δονούσα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
57 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πάρος Δονούσα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πάρος για Δονούσα, θα βρείτε εισιτήρια από 24 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 124 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πάρος προς Δονούσα είναι 74 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πάρος για το Δονούσα είναι 2 ώρες 13 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Δονούσα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Δονούσα σε 2 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πάρος στις 11:20. Το τελευταίο πλοίο για το Δονούσα αναχωρεί από το λιμάνι του Πάρος στις 22:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πάρος προς το Δονούσα
74 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πάρος Δονούσα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
24 € - 124 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πάρος Δονούσα
2 ώρες 13 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Δονούσα
11:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Δονούσα
22:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Δονούσα
00:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Δονούσα
13:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάρος προς το Δονούσα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάρος προς το Δονούσα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Δονούσα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάρος προς το Δονούσα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets για τα 57 km μεταξύ Πάρος και Δονούσα θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Δονούσα πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Πάρος-Δονούσα, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Δονούσα γεμάτοι ενέργεια.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Πάρος στο Δονούσα από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Πάρος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Πάρος και Δονούσα θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Δονούσα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Δονούσα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Πάρος Δονούσα
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πάρος-Δονούσα και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Δονούσα και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πάρος και Δονούσα. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Blue Star Ferries Πάρος Δονούσα
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πάρος-Δονούσα καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Δονούσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πάρος και Δονούσα. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Δονούσα από το Πάρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
2 ώρες 10 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Πάρος Δονούσα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Δονούσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Πάρος και Δονούσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Δονούσα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάρος

Τα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets αναχωρούν για το Δονούσα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάρος:

Paros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Δονούσα

Τα πλοία της Sea Jets, Blue Star Ferries ή ANEK Lines φτάνουν στο Δονούσα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Donousa
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάρος για το Δονούσα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 57 km μεταξύ Πάρος και Δονούσα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Δονούσα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Blue Star Ferries και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πάρος και Δονούσα.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάρος και Δονούσα: ANEK Lines, Blue Star Ferries και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάρος Δονούσα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάρος και Δονούσα, θα διανύσετε 57 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πάρος προς το Δονούσα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 24 € για τη χαμηλότερη, έως 124 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 74 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πάρος στις 11:20 με προορισμό το Δονούσα.

Το τελευταίο πλοίο για Δονούσα αναχωρεί από το Πάρος συνήθως στις 22:50.

Πώς είναι η διέλευση από το Πάρος προς το Δονούσα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πάρος στο Δονούσα. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πάρος έως την αποβίβαση στο Δονούσα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πάρος και το Δονούσα.

Αναχώρηση από το Πάρος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάρος Δονούσα:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάρος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάρος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πάρος - Δονούσα / Στον τερματικό σταθμό του Πάρος, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Δονούσα / Από τον τερματικό σταθμό του Πάρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Πάρος και Δονούσα

Στο πλοίο της Sea Jets, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Δονούσα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Δονούσα:

  • Το λιμάνι του Δονούσα είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Δονούσα από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Δονούσα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Δονούσα είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Δονούσα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Δονούσα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης