Ουτρέχτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντίσελντορφ με λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ουτρέχτη από το Ντίσελντορφ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ουτρέχτη - Ντίσελντορφ.

Για το ταξίδι σας από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ουτρέχτη προς Ντίσελντορφ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ουτρέχτη Ντίσελντορφ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ουτρέχτη - Ντίσελντορφ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ουτρέχτη είτε στο Ντίσελντορφ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Πόλη αναχώρησης
Ουτρέχτη
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
149 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ουτρέχτη Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ουτρέχτη προς το Ντίσελντορφ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ντίσελντορφ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ουτρέχτη-Ντίσελντορφ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ουτρέχτη προς το Ντίσελντορφ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντίσελντορφ για να καλύψουν την απόσταση των 149 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ουτρέχτη-Ντίσελντορφ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ουτρέχτη-Ντίσελντορφ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ουτρέχτη - Ντίσελντορφ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ουτρέχτη προς το Ντίσελντορφ.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ουτρέχτη Ντίσελντορφ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ουτρέχτη; Πού θα φτάσω στο Ντίσελντορφ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ουτρέχτη

Utrecht
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ουτρέχτη

Utrecht Centraal
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντίσελντορφ

Düsseldorf Hbf
Χάρτης
Düsseldorf Flughafen
Χάρτης
Düsseldorf Wehrhahn
Χάρτης
Düsseldorf Zoo
Χάρτης
Düsseldorf-Benrath
Χάρτης
Düsseldorf-Derendorf
Χάρτης
Düsseldorf-Unterrath
Χάρτης
Düsseldorf Volksgarten
Χάρτης
Düsseldorf-Eller
Χάρτης
Düsseldorf-Eller Mitte
Χάρτης
Düsseldorf-Oberbilk
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Ουτρέχτη Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ

Λεωφορείο Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ουτρέχτη-Ντίσελντορφ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντίσελντορφ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ουτρέχτη-Ντίσελντορφ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Τρένα Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ουτρέχτη προς το Ντίσελντορφ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντίσελντορφ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ουτρέχτη προς το Ντίσελντορφ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ουτρέχτη προς Ντίσελντορφ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ουτρέχτη στο Ντίσελντορφ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ουτρέχτη προς Ντίσελντορφ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ουτρέχτη και Ντίσελντορφ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ουτρέχτη Ντίσελντορφ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης