Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Στουτγάρδη με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Στουτγάρδη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη από το Στουτγάρδη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Νυρεμβέργη - Στουτγάρδη.

Για το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Νυρεμβέργη προς Στουτγάρδη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Νυρεμβέργη Στουτγάρδη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Νυρεμβέργη - Στουτγάρδη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Στουτγάρδη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Νυρεμβέργη είτε στο Στουτγάρδη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Πόλη αναχώρησης
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Στουτγάρδη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Απόσταση
157 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Νυρεμβέργη Στουτγάρδη
Αναζήτηση διαμονής στο Στουτγάρδη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη προς το Στουτγάρδη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Νυρεμβέργη Στουτγάρδη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Νυρεμβέργη προς το Στουτγάρδη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Στουτγάρδη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Νυρεμβέργη προς το Στουτγάρδη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Στουτγάρδη για να καλύψουν την απόσταση των 157 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Νυρεμβέργη ή του Στουτγάρδη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Νυρεμβέργη - Στουτγάρδη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Νυρεμβέργη; Πού θα φτάσω στο Στουτγάρδη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Νυρεμβέργη

Nuremberg
Χάρτης
Nürnberg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Νυρεμβέργη

Nürnberg Hbf
Χάρτης
Nürnberg-Schweinau
Χάρτης
Nürnberg-Stein
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Στουτγάρδη

Stuttgart Airport
Χάρτης
Stuttgart Airport
Χάρτης
Stuttgart Obertürkheim
Χάρτης
Stuttgart-Vaihingen
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Στουτγάρδη

Stuttgart Hbf
Χάρτης
Stuttgart-Bad Cannstatt
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Νυρεμβέργη Στουτγάρδη
Αναζήτηση διαμονής στο Στουτγάρδη

Λεωφορείο Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Νυρεμβέργη από Στουτγάρδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Στουτγάρδη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Νυρεμβέργη προς Στουτγάρδη στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
IC Bus
IC Bus
Blablabus
Blablabus
DeinBus
DeinBus
Onebus
Onebus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Τρένα Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Νυρεμβέργη προς το Στουτγάρδη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Νυρεμβέργη προς το Στουτγάρδη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη.

Εταιρείες τρένων από Νυρεμβέργη προς Στουτγάρδη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Νυρεμβέργη Στουτγάρδη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη στο Στουτγάρδη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Νυρεμβέργη προς Στουτγάρδη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Στουτγάρδη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Νυρεμβέργη Στουτγάρδη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης