Προτεινόμενη διαδρομή
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πράγα με λεωφορείο, Carpooling
Πράγα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρέγκενσμπουργκ
Ρέγκενσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πράγα
Πράγα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Νυρεμβέργη στο Πράγα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη από το Πράγα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Νυρεμβέργη στο Πράγα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus, DeinBus ή LEO Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Νυρεμβέργη - Πράγα.

Για το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Πράγα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Νυρεμβέργη προς Πράγα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Νυρεμβέργη στο Πράγα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Νυρεμβέργη Πράγα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Νυρεμβέργη - Πράγα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Νυρεμβέργη Πράγα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πράγα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Νυρεμβέργη είτε στο Πράγα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Νυρεμβέργη στο Πράγα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Νυρεμβέργη Πράγα

Πόλη αναχώρησης
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Πράγα
Τσεχική Δημοκρατία
Απόσταση
250 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Νυρεμβέργη Πράγα
Αναζήτηση διαμονής στο Πράγα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Πράγα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νυρεμβέργη στο Πράγα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus, DeinBus ή LEO Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Νυρεμβέργη στο Πράγα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Νυρεμβέργη προς το Πράγα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Νυρεμβέργη-Πράγα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη στο Πράγα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Νυρεμβέργη προς το Πράγα.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Νυρεμβέργη στο Πράγα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Νυρεμβέργη στο Πράγα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Νυρεμβέργη-Πράγα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Νυρεμβέργη; Πού θα φτάσω στο Πράγα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Νυρεμβέργη

Nürnberg
Χάρτης
Nuremberg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Νυρεμβέργη

Nürnberg Hbf
Χάρτης
Nürnberg Ostring
Χάρτης
Nürnberg Rothenburger Str.
Χάρτης
Nürnberg-Dürrenhof
Χάρτης
Nürnberg-Laufamholz
Χάρτης
Nürnberg-Mögeldorf
Χάρτης
Nürnberg-Rehhof
Χάρτης
Nürnberg-Steinbühl
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πράγα

UAN Florenc Praha (Prague)
Χάρτης
Prague Main Railway Station
Χάρτης
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Νυρεμβέργη Πράγα
Αναζήτηση διαμονής στο Πράγα

Λεωφορείο Νυρεμβέργη Πράγα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Νυρεμβέργη-Πράγα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Νυρεμβέργη προς Πράγα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πράγα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Νυρεμβέργη Πράγα

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
LEO Express
LEO Express
IC Bus
IC Bus
Blablabus
Blablabus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Νυρεμβέργη Πράγα

Τρένα Νυρεμβέργη Πράγα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Νυρεμβέργη στο Πράγα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Νυρεμβέργη προς το Πράγα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Νυρεμβέργη προς το Πράγα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Νυρεμβέργη προς Πράγα

ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Νυρεμβέργη Πράγα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Νυρεμβέργη Πράγα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νυρεμβέργη και Πράγα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Νυρεμβέργη στο Πράγα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Νυρεμβέργη προς Πράγα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Νυρεμβέργη Πράγα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Νυρεμβέργη Πράγα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης