Προτεινόμενη διαδρομή
Ντουμπρόβνικ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με πλοίο
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντουμπρόβνικ
Ταξιδέψτε με Carpooling, πλοίο, λεωφορείο για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ντουμπρόβνικ στο Μπάρι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ντουμπρόβνικ για Μπάρι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ντουμπρόβνικ για το Μπάρι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπάρι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπάρι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ντουμπρόβνικ Μπάρι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Jadrolinija προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ντουμπρόβνικ προς Μπάρι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ντουμπρόβνικ προς Μπάρι

Λιμάνι αναχώρησης
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Λιμάνι άφιξης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
197 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ντουμπρόβνικ Μπάρι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ντουμπρόβνικ για Μπάρι, θα βρείτε εισιτήρια από 70 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 270 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ντουμπρόβνικ προς Μπάρι είναι 159 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ντουμπρόβνικ για το Μπάρι είναι 7 ώρες 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες για να φτάσουν στο Μπάρι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μπάρι σε 7 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ντουμπρόβνικ στις 11:00. Το τελευταίο πλοίο για το Μπάρι αναχωρεί από το λιμάνι του Ντουμπρόβνικ στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπάρι
159 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ντουμπρόβνικ Μπάρι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
70 € - 270 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ντουμπρόβνικ Μπάρι
7 ώρες 22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μπάρι
11:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μπάρι
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μπάρι
08:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μπάρι
18:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπάρι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπάρι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Jadrolinija, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Jadrolinija Ντουμπρόβνικ Μπάρι
Jadrolinija
Η Jadrolinija είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Σπλιτ της Κροατίας. Ιδρύθηκε το 1947 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Κροατία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ντουμπρόβνικ-Μπάρι και να κλείσετε το εισιτήριο της Jadrolinija μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπάρι. Η Jadrolinija πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπάρι από το Ντουμπρόβνικ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Jadrolinija
7 ώρες 30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ντουμπρόβνικ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπάρι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ντουμπρόβνικ

Τα πλοία της Jadrolinija αναχωρούν για το Μπάρι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ντουμπρόβνικ:

Dubrovnik
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπάρι

Τα πλοία της Jadrolinija φτάνουν στο Μπάρι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Bari Molo San Vito 4
Χάρτης
Bari Banchina Deposito Franco
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ντουμπρόβνικ προς Μπάρι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ντουμπρόβνικ για το Μπάρι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 197 km μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπάρι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπάρι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Jadrolinija). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπάρι.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπάρι: Jadrolinija.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπάρι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 70 € για τη χαμηλότερη, έως 270 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 159 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ντουμπρόβνικ στις 11:00 με προορισμό το Μπάρι.

Το τελευταίο πλοίο για Μπάρι αναχωρεί από το Ντουμπρόβνικ συνήθως στις 22:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης