Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μόναχο με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling
Μόναχο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ από το Μόναχο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντίσελντορφ - Μόναχο.

Για το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντίσελντορφ προς Μόναχο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντίσελντορφ Μόναχο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντίσελντορφ - Μόναχο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντίσελντορφ Μόναχο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντίσελντορφ με το Μόναχο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μόναχο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ντίσελντορφ Μόναχο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μόναχο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ντίσελντορφ είτε στο Μόναχο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντίσελντορφ Μόναχο

Πόλη αναχώρησης
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
487 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Μόναχο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόναχο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μόναχο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντίσελντορφ-Μόναχο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μόναχο για να καλύψουν την απόσταση των 487 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 487 km μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ντίσελντορφ Μόναχο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μόναχο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ντίσελντορφ ή του Μόναχο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ντίσελντορφ-Μόναχο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντίσελντορφ-Μόναχο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ντίσελντορφ - Μόναχο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ντίσελντορφ Μόναχο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντίσελντορφ; Πού θα φτάσω στο Μόναχο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf Hbf
Χάρτης
Düsseldorf Flughafen
Χάρτης
Düsseldorf Wehrhahn
Χάρτης
Düsseldorf Zoo
Χάρτης
Düsseldorf-Benrath
Χάρτης
Düsseldorf-Bilk
Χάρτης
Düsseldorf-Derendorf
Χάρτης
Düsseldorf-Reisholz
Χάρτης
Düsseldorf-Unterrath
Χάρτης
Düsseldorf Flughafen Terminal
Χάρτης
Düsseldorf Völklinger Str
Χάρτης
Düsseldorf Volksgarten
Χάρτης
Düsseldorf-Eller Süd
Χάρτης
Düsseldorf-Friedrichstadt
Χάρτης
Düsseldorf-Garath
Χάρτης
Düsseldorf-Hamm
Χάρτης
Düsseldorf-Hellerhof
Χάρτης
Düsseldorf-Oberbilk
Χάρτης
Düsseldorf-Rath
Χάρτης
Düsseldorf-Rath Mitte
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Dusseldorf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μόναχο

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Munich central bus station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München Ost
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Μόναχο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόναχο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Ντίσελντορφ-Μόναχο είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Μόναχο σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Ντίσελντορφ προς Μόναχο. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Μόναχο.
  • 3. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Ντίσελντορφ-Μόναχο είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Μόναχο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Ντίσελντορφ-Μόναχο. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Μόναχο.

Λεωφορείο Ντίσελντορφ Μόναχο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ντίσελντορφ-Μόναχο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μόναχο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντίσελντορφ από Μόναχο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μόναχο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ντίσελντορφ-Μόναχο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Μόναχο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ντίσελντορφ προς Μόναχο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ντίσελντορφ Μόναχο

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντίσελντορφ Μόναχο

Τρένα Ντίσελντορφ Μόναχο

Τα τρένα μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μόναχο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ντίσελντορφ στο Μόναχο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ντίσελντορφ προς Μόναχο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντίσελντορφ Μόναχο

Πτήσεις Ντίσελντορφ Μόναχο

Αεροπορικές εταιρείες Ντίσελντορφ Μόναχο

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Αναζήτηση για πτήσεις Ντίσελντορφ Μόναχο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ντίσελντορφ Μόναχο

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ντίσελντορφ Μόναχο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ντίσελντορφ και Μόναχο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Η πληρωμή για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο γίνεται συνήθως ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του carpooling που χρησιμοποιείται για την κράτηση του ταξιδιού. Διατίθενται διαφορετικές επιλογές πληρωμής ανάλογα με τον ιστότοπο που χρησιμοποιείται.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ντίσελντορφ Μόναχο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ντίσελντορφ Μόναχο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης