Προτεινόμενη διαδρομή
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με αεροπορικά, λεωφορείο
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ από το Μπάρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, Trenitalia, FlixBus ή Air Berlin), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντίσελντορφ - Μπάρι.

Για το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντίσελντορφ προς Μπάρι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντίσελντορφ Μπάρι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντίσελντορφ - Μπάρι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντίσελντορφ Μπάρι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντίσελντορφ με το Μπάρι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπάρι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντίσελντορφ Μπάρι

Πόλη αναχώρησης
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
1361 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, Trenitalia, FlixBus ή Air Berlin, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντίσελντορφ προς το Μπάρι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1361 km μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ντίσελντορφ Μπάρι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντίσελντορφ-Μπάρι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ντίσελντορφ ή του Μπάρι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντίσελντορφ-Μπάρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντίσελντορφ; Πού θα φτάσω στο Μπάρι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Dusseldorf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι

Λεωφορείο Ντίσελντορφ Μπάρι

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπάρι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ντίσελντορφ-Μπάρι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ντίσελντορφ Μπάρι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντίσελντορφ Μπάρι

Τρένα Ντίσελντορφ Μπάρι

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Μπάρι.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντίσελντορφ στο Μπάρι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπάρι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ντίσελντορφ προς το Μπάρι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ντίσελντορφ προς Μπάρι

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντίσελντορφ Μπάρι

Πτήσεις Ντίσελντορφ Μπάρι

Αεροπορικές εταιρείες Ντίσελντορφ Μπάρι

Air Berlin
Air Berlin
Alitalia
Alitalia
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Meridiana
Meridiana
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Ντίσελντορφ Μπάρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης