Προτεινόμενη διαδρομή
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κως με αεροπορικά
Κως
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Δείτε τιμές
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κως
Κως
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντίσελντορφ στο Κως;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ από το Κως και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντίσελντορφ στο Κως, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ADAC PostBus, FlixBus, Aegean Airlines ή Olympic Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντίσελντορφ - Κως.

Για το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Κως, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ντίσελντορφ Κως με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ντίσελντορφ προς Κως

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντίσελντορφ στο Κως, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντίσελντορφ Κως με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντίσελντορφ - Κως είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντίσελντορφ Κως

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντίσελντορφ με το Κως, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κως σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντίσελντορφ στο Κως για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντίσελντορφ Κως

Πόλη αναχώρησης
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
2271 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Κως με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Κως με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ADAC PostBus, FlixBus, Aegean Airlines ή Olympic Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ντίσελντορφ στο Κως;
Άνεση Το πλοίο Ντίσελντορφ-Κως προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κως από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Κως.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Κως.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντίσελντορφ στο Κως;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ντίσελντορφ ή του Κως βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντίσελντορφ-Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ντίσελντορφ - Κως μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντίσελντορφ στο Κως;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ντίσελντορφ προς το Κως είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κως (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντίσελντορφ-Κως μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ντίσελντορφ προς το Κως είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κως για να καλύψουν την απόσταση των 2271 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντίσελντορφ προς το Κως;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2271 km μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ντίσελντορφ προς το Κως, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ντίσελντορφ Κως έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ντίσελντορφ προς το Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντίσελντορφ; Πού θα φτάσω στο Κως;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Dusseldorf
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κως

Kos
Χάρτης
Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κως

Kos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως

Πλοία Ντίσελντορφ Κως

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ντίσελντορφ προς Κως ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ντίσελντορφ για το Κως μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ντίσελντορφ - Κως στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ντίσελντορφ Κως

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ντίσελντορφ Κως

Λεωφορείο Ντίσελντορφ Κως

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Κως ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ντίσελντορφ προς Κως στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κως για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντίσελντορφ από Κως ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κως, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ντίσελντορφ Κως

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντίσελντορφ Κως

Τρένα Ντίσελντορφ Κως

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντίσελντορφ στο Κως εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κως είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ντίσελντορφ προς το Κως μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Ντίσελντορφ και Κως είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Ντίσελντορφ προς Κως

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντίσελντορφ Κως

Πτήσεις Ντίσελντορφ Κως

Αεροπορικές εταιρείες Ντίσελντορφ Κως

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Air Berlin
Air Berlin
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Ντίσελντορφ Κως

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης