Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κολωνία με λεωφορείο, τρένο, Carpooling
Κολωνία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ από το Κολωνία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντίσελντορφ - Κολωνία.

Για το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντίσελντορφ προς Κολωνία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντίσελντορφ Κολωνία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντίσελντορφ - Κολωνία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ντίσελντορφ Κολωνία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κολωνία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ντίσελντορφ είτε στο Κολωνία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντίσελντορφ Κολωνία

Πόλη αναχώρησης
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Κολωνία
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
34 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Κολωνία
Αναζήτηση διαμονής στο Κολωνία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ντίσελντορφ προς το Κολωνία.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ προς το Κολωνία μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ντίσελντορφ ή του Κολωνία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ντίσελντορφ-Κολωνία θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντίσελντορφ-Κολωνία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ντίσελντορφ - Κολωνία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντίσελντορφ-Κολωνία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ντίσελντορφ προς το Κολωνία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κολωνία για να καλύψουν την απόσταση των 34 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντίσελντορφ; Πού θα φτάσω στο Κολωνία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf Flughafen
Χάρτης
Düsseldorf Hbf
Χάρτης
Düsseldorf Wehrhahn
Χάρτης
Düsseldorf Zoo
Χάρτης
Düsseldorf-Benrath
Χάρτης
Düsseldorf-Bilk
Χάρτης
Düsseldorf-Derendorf
Χάρτης
Düsseldorf-Reisholz
Χάρτης
Düsseldorf-Unterrath
Χάρτης
Düsseldorf Flughafen Terminal
Χάρτης
Düsseldorf Völklinger Str
Χάρτης
Düsseldorf Volksgarten
Χάρτης
Düsseldorf-Eller Süd
Χάρτης
Düsseldorf-Friedrichstadt
Χάρτης
Düsseldorf-Garath
Χάρτης
Düsseldorf-Hamm
Χάρτης
Düsseldorf-Hellerhof
Χάρτης
Düsseldorf-Oberbilk
Χάρτης
Düsseldorf-Rath
Χάρτης
Düsseldorf-Rath Mitte
Χάρτης
None
None

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κολωνία

Koln
Χάρτης
Köln-Deutz
Χάρτης
Cologne South Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κολωνία

Köln Hbf
Χάρτης
Köln Messe/Deutz
Χάρτης
Köln-Ehrenfeld
Χάρτης
Köln-Mülheim
Χάρτης
Köln Süd
Χάρτης
Köln/Bonn Flughafen
Χάρτης
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Χάρτης
Köln-Chorweiler
Χάρτης
Köln-Chorweiler Nord
Χάρτης
Köln-Dellbrück
Χάρτης
Köln Hansaring
Χάρτης
Köln-Longerich
Χάρτης
Köln Volkhovener Weg
Χάρτης
Köln-Blumenberg
Χάρτης
Köln-Buchforst
Χάρτης
Köln-Holweide
Χάρτης
Köln-Nippes
Χάρτης
Köln-Stammheim
Χάρτης
Köln-Worringen
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Κολωνία
Αναζήτηση διαμονής στο Κολωνία

Λεωφορείο Ντίσελντορφ Κολωνία

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Κολωνία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ντίσελντορφ προς Κολωνία στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κολωνία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντίσελντορφ από Κολωνία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κολωνία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ντίσελντορφ Κολωνία

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντίσελντορφ Κολωνία

Τρένα Ντίσελντορφ Κολωνία

Τα τρένα μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντίσελντορφ στο Κολωνία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κολωνία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ντίσελντορφ προς το Κολωνία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ντίσελντορφ προς το Κολωνία, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Ντίσελντορφ προς Κολωνία

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντίσελντορφ Κολωνία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ντίσελντορφ Κολωνία

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Κολωνία, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ντίσελντορφ Κολωνία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ντίσελντορφ Κολωνία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης