Νίσυρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τήλος με πλοίο
Τήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νίσυρος στο Τήλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νίσυρος για Τήλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νίσυρος για το Τήλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νίσυρος προς το Τήλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νίσυρος προς το Τήλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νίσυρος Τήλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νίσυρος προς Τήλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νίσυρος προς Τήλος

Λιμάνι αναχώρησης
Νίσυρος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Τήλος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
27 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νίσυρος Τήλος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νίσυρος για Τήλος, θα βρείτε εισιτήρια από 8 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 80 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νίσυρος προς Τήλος είναι 34 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νίσυρος για το Τήλος είναι 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Τήλος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τήλος σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νίσυρος στις 02:25. Το τελευταίο πλοίο για το Τήλος αναχωρεί από το λιμάνι του Νίσυρος στις 17:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νίσυρος προς το Τήλος
34 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νίσυρος Τήλος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
8 € - 80 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νίσυρος Τήλος
50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τήλος
02:25
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Τήλος
17:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τήλος
03:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Τήλος
18:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νίσυρος προς το Τήλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νίσυρος προς το Τήλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Τήλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νίσυρος προς το Τήλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Νίσυρος στο Τήλος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Νίσυρος-Τήλος με το πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Νίσυρος στο Τήλος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Νίσυρος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Νίσυρος και Τήλος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Νίσυρος-Τήλος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Νίσυρος έως την αποβίβαση στο Τήλος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νίσυρος και Τήλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νίσυρος και Τήλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Νίσυρος Τήλος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Νίσυρος-Τήλος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νίσυρος-Τήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Νίσυρος και Τήλος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήλος από το Νίσυρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Dodekanisos Seaways Νίσυρος Τήλος
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νίσυρος-Τήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Νίσυρος και Τήλος. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήλος από το Νίσυρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
40 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νίσυρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τήλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νίσυρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Τήλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νίσυρος:

Nisyros
Χάρτης
Nisyros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τήλος

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Τήλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tilos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νίσυρος για το Τήλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 λεπτά για να καλύψετε τα 27 km μεταξύ Νίσυρος και Τήλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νίσυρος και Τήλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Νίσυρος και Τήλος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νίσυρος και Τήλος: Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νίσυρος Τήλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νίσυρος και Τήλος, θα διανύσετε 27 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νίσυρος προς το Τήλος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 8 € για τη χαμηλότερη, έως 80 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 34 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νίσυρος στις 02:25 με προορισμό το Τήλος.

Το τελευταίο πλοίο για Τήλος αναχωρεί από το Νίσυρος συνήθως στις 17:15.

Ζήστε μια εμπειρία από το Νίσυρος προς το Τήλος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Νίσυρος και Τήλος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Νίσυρος έως την αποβίβαση στο Τήλος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Νίσυρος και το Τήλος.

Επιβίβαση στο Νίσυρος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Νίσυρος Τήλος:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Νίσυρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Νίσυρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Νίσυρος - Τήλος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Νίσυρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Τήλος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Νίσυρος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Νίσυρος και Τήλος

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Τήλος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Τήλος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Τήλος / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Τήλος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Τήλος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Τήλος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Τήλος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Τήλος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης