Νίσυρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κάλυμνος με πλοίο
Κάλυμνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νίσυρος στο Κάλυμνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νίσυρος για Κάλυμνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νίσυρος για το Κάλυμνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νίσυρος Κάλυμνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νίσυρος προς Κάλυμνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νίσυρος προς Κάλυμνος

Λιμάνι αναχώρησης
Νίσυρος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Κάλυμνος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
42 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νίσυρος Κάλυμνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νίσυρος για Κάλυμνος, θα βρείτε εισιτήρια από 9 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 105 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νίσυρος προς Κάλυμνος είναι 51 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νίσυρος για το Κάλυμνος είναι 2 ώρες 5 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες για να φτάσουν στο Κάλυμνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κάλυμνος σε 1 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νίσυρος στις 05:45. Το τελευταίο πλοίο για το Κάλυμνος αναχωρεί από το λιμάνι του Νίσυρος στις 21:40.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος
51 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νίσυρος Κάλυμνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
9 € - 105 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νίσυρος Κάλυμνος
2 ώρες 5 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κάλυμνος
05:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Κάλυμνος
21:40
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κάλυμνος
00:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Κάλυμνος
22:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κάλυμνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Νίσυρος στο Κάλυμνος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Νίσυρος στο Κάλυμνος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Νίσυρος έως το Κάλυμνος, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Νίσυρος Κάλυμνος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Νίσυρος-Κάλυμνος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νίσυρος-Κάλυμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κάλυμνος από το Νίσυρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
2 ώρες 10 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Dodekanisos Seaways Νίσυρος Κάλυμνος
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νίσυρος-Κάλυμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κάλυμνος από το Νίσυρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
1 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νίσυρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κάλυμνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νίσυρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Κάλυμνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νίσυρος:

Nisyros
Χάρτης
Nisyros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κάλυμνος

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Κάλυμνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kalymnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νίσυρος για το Κάλυμνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 42 km μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος: Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νίσυρος Κάλυμνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νίσυρος και Κάλυμνος, θα διανύσετε 42 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 9 € για τη χαμηλότερη, έως 105 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 51 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νίσυρος στις 05:45 με προορισμό το Κάλυμνος.

Το τελευταίο πλοίο για Κάλυμνος αναχωρεί από το Νίσυρος συνήθως στις 21:40.

Πώς είναι η διέλευση από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Νίσυρος στο Κάλυμνος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Νίσυρος έως την αποβίβαση στο Κάλυμνος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Νίσυρος και το Κάλυμνος.

Αναχώρηση από το Νίσυρος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Νίσυρος Κάλυμνος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Νίσυρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Νίσυρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Νίσυρος - Κάλυμνος / Στον τερματικό σταθμό του Νίσυρος, αναζητήστε τα γκισέ της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κάλυμνος / Από τον τερματικό σταθμό του Νίσυρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Νίσυρος προς το Κάλυμνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Κάλυμνος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Κάλυμνος:

  • Το λιμάνι του Κάλυμνος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Κάλυμνος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Κάλυμνος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Νίσυρος στο Κάλυμνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κάλυμνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κάλυμνος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κάλυμνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Κάλυμνος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης