Προτεινόμενη διαδρομή
Νίσυρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με πλοίο
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νίσυρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές
Νίσυρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νίσυρος στο Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νίσυρος για Πειραιάς (Αθήνα)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νίσυρος για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νίσυρος προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νίσυρος προς το Πειραιάς (Αθήνα) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νίσυρος προς Πειραιάς (Αθήνα), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νίσυρος προς Πειραιάς (Αθήνα)

Λιμάνι αναχώρησης
Νίσυρος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
341 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
13 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νίσυρος για Πειραιάς (Αθήνα), θα βρείτε εισιτήρια από 64 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 361 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νίσυρος προς Πειραιάς (Αθήνα) είναι 200 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νίσυρος για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι 13 ώρες 57 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 16 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα) σε 13 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νίσυρος στις 05:45. Το τελευταίο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) αναχωρεί από το λιμάνι του Νίσυρος στις 21:40.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νίσυρος προς το Πειραιάς (Αθήνα)
200 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
64 € - 361 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα)
13 ώρες 57 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
05:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
21:40
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
09:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
21:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νίσυρος προς το Πειραιάς (Αθήνα);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νίσυρος προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πειραιάς (Αθήνα). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νίσυρος προς το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Νίσυρος-Πειραιάς (Αθήνα), από την επιβίβαση στο λιμάνι του Νίσυρος έως την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα), εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Blue Star Ferries είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Νίσυρος στο Πειραιάς (Αθήνα) κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα) είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Blue Star Ferries είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Πειραιάς (Αθήνα) χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα)
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Νίσυρος-Πειραιάς (Αθήνα) καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νίσυρος-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα). Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πειραιάς (Αθήνα) από το Νίσυρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 13 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
13 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νίσυρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πειραιάς (Αθήνα);

Λιμάνι αναχώρησης στο Νίσυρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries αναχωρούν για το Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νίσυρος:

Nisyros
Χάρτης
Nisyros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Blue Star Ferries φτάνουν στο Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νίσυρος για το Πειραιάς (Αθήνα), θα χρειαστείτε τουλάχιστον 13 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 341 km μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα).

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα)) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα).

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα): Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα), θα διανύσετε 341 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νίσυρος προς το Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 64 € για τη χαμηλότερη, έως 361 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 200 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νίσυρος στις 05:45 με προορισμό το Πειραιάς (Αθήνα).

Το τελευταίο πλοίο για Πειραιάς (Αθήνα) αναχωρεί από το Νίσυρος συνήθως στις 21:40.

Ζήστε μια εμπειρία από το Νίσυρος προς το Πειραιάς (Αθήνα) με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Νίσυρος στο Πειραιάς (Αθήνα), ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα) με τα πλοία Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Νίσυρος έως την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα). Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Νίσυρος και το Πειραιάς (Αθήνα).

Επιβίβαση στο Νίσυρος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Νίσυρος Πειραιάς (Αθήνα):

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Νίσυρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Νίσυρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Νίσυρος - Πειραιάς (Αθήνα) / Στο Νίσυρος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Νίσυρος. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) / Από τον τερματικό σταθμό του Νίσυρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Νίσυρος και Πειραιάς (Αθήνα)

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Πειραιάς (Αθήνα)

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα):

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πειραιάς (Αθήνα) / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πειραιάς (Αθήνα) είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πειραιάς (Αθήνα) σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης