Προτεινόμενη διαδρομή
Νάπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέργκαμο με λεωφορείο, Carpooling
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νάπολη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές
Νάπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Νάπολη στο Μπέργκαμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Νάπολη από το Μπέργκαμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Νάπολη στο Μπέργκαμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Νάπολη - Μπέργκαμο.

Για το ταξίδι σας από το Νάπολη στο Μπέργκαμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Νάπολη προς Μπέργκαμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Νάπολη στο Μπέργκαμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Νάπολη Μπέργκαμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Νάπολη - Μπέργκαμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Νάπολη Μπέργκαμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Νάπολη με το Μπέργκαμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέργκαμο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Νάπολη Μπέργκαμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέργκαμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Νάπολη είτε στο Μπέργκαμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Νάπολη στο Μπέργκαμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Νάπολη Μπέργκαμο

Πόλη αναχώρησης
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Πόλη προορισμού
Μπέργκαμο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
655 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Νάπολη Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νάπολη στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Νάπολη στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Νάπολη στο Μπέργκαμο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Νάπολη προς το Μπέργκαμο.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Νάπολη στο Μπέργκαμο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Νάπολη στο Μπέργκαμο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Νάπολη-Μπέργκαμο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Νάπολη-Μπέργκαμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Νάπολη στο Μπέργκαμο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Νάπολη προς το Μπέργκαμο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέργκαμο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Νάπολη-Μπέργκαμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Νάπολη προς το Μπέργκαμο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 655 km μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Νάπολη προς το Μπέργκαμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Νάπολη; Πού θα φτάσω στο Μπέργκαμο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Νάπολη

Naples
Χάρτης
Naples (Fuorigrotta - Campi Flegrei FS)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Νάπολη

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Χάρτης
Barra
Χάρτης
Napoli Porta Nolana
Χάρτης
Ponticelli
Χάρτης
Vesuvio - De Meis
Χάρτης
Via Gianturco
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέργκαμο

Bergamo Autostazione
Χάρτης
Bergamo (BGY airport)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέργκαμο

Bergamo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέργκαμο

Orio Al Serio
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Νάπολη Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο

Λεωφορείο Νάπολη Μπέργκαμο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέργκαμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Νάπολη-Μπέργκαμο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Νάπολη Μπέργκαμο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Autostradale
Autostradale
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Νάπολη Μπέργκαμο

Τρένα Νάπολη Μπέργκαμο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Νάπολη στο Μπέργκαμο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Νάπολη στο Μπέργκαμο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέργκαμο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Νάπολη προς Μπέργκαμο

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Νάπολη Μπέργκαμο

Πτήσεις Νάπολη Μπέργκαμο

Αεροπορικές εταιρείες Νάπολη Μπέργκαμο

Volotea
Volotea
Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Νάπολη Μπέργκαμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Νάπολη Μπέργκαμο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Νάπολη και Μπέργκαμο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Νάπολη στο Μπέργκαμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Νάπολη προς Μπέργκαμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Νάπολη προς το Μπέργκαμο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Νάπολη Μπέργκαμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Νάπολη Μπέργκαμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης