Νάξος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με πλοίο
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νάξος στο Μήλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νάξος για Μήλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νάξος για το Μήλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νάξος προς το Μήλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νάξος προς το Μήλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νάξος Μήλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νάξος προς Μήλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νάξος προς Μήλος

Λιμάνι αναχώρησης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
93 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νάξος Μήλος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νάξος για Μήλος, θα βρείτε εισιτήρια από 16 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 93 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νάξος προς Μήλος είναι 78 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νάξος για το Μήλος είναι 3 ώρες 8 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 10 λεπτά για να φτάσουν στο Μήλος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μήλος σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάξος στις 16:40. Το τελευταίο πλοίο για το Μήλος αναχωρεί από το λιμάνι του Νάξος στις 19:20.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νάξος προς το Μήλος
78 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νάξος Μήλος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
16 € - 93 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νάξος Μήλος
3 ώρες 8 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μήλος
16:40
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μήλος
19:20
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μήλος
19:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μήλος
22:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νάξος προς το Μήλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νάξος προς το Μήλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μήλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νάξος προς το Μήλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Νάξος στο Μήλος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μήλος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Νάξος-Μήλος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Νάξος έως την αποβίβαση στο Μήλος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Νάξος στο Μήλος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νάξος και Μήλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νάξος και Μήλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Νάξος Μήλος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Νάξος-Μήλος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Νάξος και Μήλος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Hellenic Seaways Νάξος Μήλος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Νάξος και Μήλος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Νάξος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
6 ώρες 10 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Νάξος Μήλος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Νάξος και Μήλος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Νάξος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νάξος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μήλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νάξος

Τα πλοία της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νάξος:

Naxos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μήλος

Τα πλοία της Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines φτάνουν στο Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Milos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νάξος για το Μήλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 93 km μεταξύ Νάξος και Μήλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νάξος και Μήλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Νάξος και Μήλος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νάξος και Μήλος: ANEK Lines, Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νάξος Μήλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νάξος και Μήλος, θα διανύσετε 93 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νάξος προς το Μήλος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 16 € για τη χαμηλότερη, έως 93 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 78 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νάξος στις 16:40 με προορισμό το Μήλος.

Το τελευταίο πλοίο για Μήλος αναχωρεί από το Νάξος συνήθως στις 19:20.

Πώς είναι η διαδρομή από το Νάξος στο Μήλος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Νάξος στο Μήλος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Νάξος Μήλος με τα πλοία ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Νάξος έως την αποβίβαση στο Μήλος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Νάξος και το Μήλος.

Επιβίβαση στο Νάξος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Νάξος Μήλος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Νάξος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Νάξος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Νάξος - Μήλος / Στον τερματικό σταθμό του Νάξος, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μήλος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Νάξος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Νάξος προς το Μήλος: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Μήλος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μήλος:

  • Το λιμάνι του Μήλος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μήλος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Νάξος στο Μήλος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μήλος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μήλος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μήλος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μήλος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης