Προτεινόμενη διαδρομή
Νάξος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με πλοίο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νάξος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νάξος στο Ηράκλειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νάξος για Ηράκλειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νάξος για το Ηράκλειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νάξος προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νάξος προς το Ηράκλειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νάξος Ηράκλειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νάξος προς Ηράκλειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νάξος προς Ηράκλειο

Λιμάνι αναχώρησης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
199 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νάξος Ηράκλειο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νάξος για Ηράκλειο, θα βρείτε εισιτήρια από 79 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 380 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νάξος προς Ηράκλειο είναι 224 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νάξος για το Ηράκλειο είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Ηράκλειο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ηράκλειο σε 3 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάξος στις 14:15. Το τελευταίο πλοίο για το Ηράκλειο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάξος στις 15:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νάξος προς το Ηράκλειο
224 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νάξος Ηράκλειο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
79 € - 380 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νάξος Ηράκλειο
3 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ηράκλειο
14:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ηράκλειο
15:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ηράκλειο
17:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ηράκλειο
18:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νάξος προς το Ηράκλειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νάξος προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νάξος προς το Ηράκλειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Ηράκλειο ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Νάξος Ηράκλειο με τη ANEK Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Minoan Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines στο Νάξος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηράκλειο. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines για τα 199 km μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Ηράκλειο τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Νάξος Ηράκλειο
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
Blue Star Ferries Νάξος Ηράκλειο
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Νάξος-Ηράκλειο καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Sea Jets Νάξος Ηράκλειο
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο. Η Sea Jets πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηράκλειο από το Νάξος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
3 ώρες 50 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Νάξος Ηράκλειο
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Νάξος-Ηράκλειο και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νάξος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ηράκλειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νάξος

Τα πλοία της Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines αναχωρούν για το Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νάξος:

Naxos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Minoan Lines φτάνουν στο Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Heraklion
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Νάξος προς Ηράκλειο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νάξος για το Ηράκλειο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 199 km μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο: Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νάξος Ηράκλειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νάξος και Ηράκλειο, θα διανύσετε 199 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νάξος προς το Ηράκλειο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 79 € για τη χαμηλότερη, έως 380 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 224 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νάξος στις 14:15 με προορισμό το Ηράκλειο.

Το τελευταίο πλοίο για Ηράκλειο αναχωρεί από το Νάξος συνήθως στις 15:00.

Η εμπειρία σας από το Νάξος προς το Ηράκλειο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Νάξος στο Ηράκλειο. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Νάξος έως την αποβίβαση στο Ηράκλειο. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Νάξος και το Ηράκλειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Νάξος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Νάξος Ηράκλειο, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Νάξος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Νάξος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Νάξος - Ηράκλειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της ANEK Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Minoan Lines στον τερματικό σταθμό του Νάξος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ηράκλειο / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Νάξος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της ANEK Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Minoan Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Νάξος προς το Ηράκλειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Ηράκλειο

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ηράκλειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ηράκλειο / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ηράκλειο από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Νάξος στο Ηράκλειο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ηράκλειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ηράκλειο / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ηράκλειο δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Ηράκλειο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης