Μύκονος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φολέγανδρος με πλοίο
Φολέγανδρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μύκονος στο Φολέγανδρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μύκονος για Φολέγανδρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μύκονος για το Φολέγανδρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μύκονος προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μύκονος προς το Φολέγανδρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μύκονος Φολέγανδρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μύκονος προς Φολέγανδρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μύκονος προς Φολέγανδρος

Λιμάνι αναχώρησης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
98 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μύκονος Φολέγανδρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μύκονος για Φολέγανδρος, θα βρείτε εισιτήρια από 106 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 106 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μύκονος προς Φολέγανδρος είναι 106 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μύκονος για το Φολέγανδρος είναι 4 ώρες 48 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Φολέγανδρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Φολέγανδρος σε 4 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μύκονος στις 11:10. Το τελευταίο πλοίο για το Φολέγανδρος αναχωρεί από το λιμάνι του Μύκονος στις 11:20.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μύκονος προς το Φολέγανδρος
106 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μύκονος Φολέγανδρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
106 € - 106 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μύκονος Φολέγανδρος
4 ώρες 48 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Φολέγανδρος
11:10
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Φολέγανδρος
11:20
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Φολέγανδρος
15:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Φολέγανδρος
16:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μύκονος προς το Φολέγανδρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μύκονος προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Φολέγανδρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μύκονος προς το Φολέγανδρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Φολέγανδρος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μύκονος-Φολέγανδρος με το πλοίο της Sea Jets, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μύκονος Φολέγανδρος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Μύκονος, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Sea Jets και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Φολέγανδρος γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Μύκονος Φολέγανδρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φολέγανδρος από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
4 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μύκονος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Φολέγανδρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μύκονος

Τα πλοία της Sea Jets αναχωρούν για το Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μύκονος:

Mykonos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Φολέγανδρος

Τα πλοία της Sea Jets φτάνουν στο Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Folegandros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μύκονος για το Φολέγανδρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 98 km μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος: Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μύκονος Φολέγανδρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος, θα διανύσετε 98 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μύκονος προς το Φολέγανδρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 106 € για τη χαμηλότερη, έως 106 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 106 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μύκονος στις 11:10 με προορισμό το Φολέγανδρος.

Το τελευταίο πλοίο για Φολέγανδρος αναχωρεί από το Μύκονος συνήθως στις 11:20.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μύκονος στο Φολέγανδρος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μύκονος έως την αποβίβαση στο Φολέγανδρος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μύκονος και το Φολέγανδρος.

Αναχώρηση από το Μύκονος με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μύκονος Φολέγανδρος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μύκονος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Sea Jets) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μύκονος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μύκονος - Φολέγανδρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Μύκονος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Φολέγανδρος / Στον τερματικό σταθμό του Μύκονος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Μύκονος και Φολέγανδρος

Στα πλοία της Sea Jets, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Φολέγανδρος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Φολέγανδρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Φολέγανδρος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Φολέγανδρος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Φολέγανδρος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Φολέγανδρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Φολέγανδρος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Φολέγανδρος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Φολέγανδρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης