Μύκονος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σύρος με πλοίο
Σύρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μύκονος στο Σύρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μύκονος για Σύρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μύκονος για το Σύρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μύκονος προς το Σύρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μύκονος προς το Σύρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μύκονος Σύρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μύκονος προς Σύρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μύκονος προς Σύρος

Λιμάνι αναχώρησης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
20 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μύκονος Σύρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μύκονος για Σύρος, θα βρείτε εισιτήρια από 17 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 116 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μύκονος προς Σύρος είναι 51 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μύκονος για το Σύρος είναι 51 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σύρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σύρος σε 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μύκονος στις 12:40. Το τελευταίο πλοίο για το Σύρος αναχωρεί από το λιμάνι του Μύκονος στις 20:20.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μύκονος προς το Σύρος
51 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μύκονος Σύρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
17 € - 116 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μύκονος Σύρος
51 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σύρος
12:40
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σύρος
20:20
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σύρος
13:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σύρος
21:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μύκονος προς το Σύρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μύκονος προς το Σύρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σύρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μύκονος προς το Σύρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Μύκονος-Σύρος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σύρος γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ταξίδι με το πλοίο Μύκονος Σύρος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Σύρος εντελώς χαλαροί.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Μύκονος στο Σύρος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Μύκονος-Σύρος με το πλοίο της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Σύρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Σύρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Μύκονος Σύρος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Μύκονος και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
Sea Jets Μύκονος Σύρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μύκονος και Σύρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σύρος από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Μύκονος Σύρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Μύκονος-Σύρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Μύκονος και Σύρος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σύρος από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
50 λεπτά
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Speed Lines Μύκονος Σύρος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Μύκονος και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Cyclades Fast Ferries Μύκονος Σύρος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Μύκονος και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μύκονος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σύρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μύκονος

Τα πλοία της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries αναχωρούν για το Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μύκονος:

Mykonos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σύρος

Τα πλοία της Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Minoan Lines φτάνουν στο Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μύκονος για το Σύρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 20 km μεταξύ Μύκονος και Σύρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Σύρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Cyclades Fast Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Μύκονος και Σύρος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μύκονος και Σύρος: Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines και Cyclades Fast Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μύκονος Σύρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μύκονος και Σύρος, θα διανύσετε 20 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μύκονος προς το Σύρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 17 € για τη χαμηλότερη, έως 116 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 51 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μύκονος στις 12:40 με προορισμό το Σύρος.

Το τελευταίο πλοίο για Σύρος αναχωρεί από το Μύκονος συνήθως στις 20:20.

Πώς είναι η διέλευση από το Μύκονος προς το Σύρος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μύκονος στο Σύρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Μύκονος έως την αποβίβαση στο Σύρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μύκονος και το Σύρος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Μύκονος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μύκονος Σύρος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Μύκονος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μύκονος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Μύκονος - Σύρος / Στον τερματικό σταθμό του Μύκονος, αναζητήστε τα γκισέ της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σύρος / Από τον τερματικό σταθμό του Μύκονος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Cyclades Fast Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Minoan Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Μύκονος προς το Σύρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines ή Cyclades Fast Ferries όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σύρος, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σύρος:

  • Το λιμάνι του Σύρος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σύρος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Μύκονος στο Σύρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σύρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σύρος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Σύρος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σύρος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης