Προτεινόμενη διαδρομή
Μύκονος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ραφήνα με πλοίο
Ραφήνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ραφήνα
Ραφήνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μύκονος στο Ραφήνα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μύκονος για Ραφήνα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μύκονος για το Ραφήνα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μύκονος προς το Ραφήνα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μύκονος προς το Ραφήνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ή Aegean Speed Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μύκονος Ραφήνα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ή Agoudimos Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μύκονος προς Ραφήνα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μύκονος προς Ραφήνα

Λιμάνι αναχώρησης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ραφήνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
133 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μύκονος Ραφήνα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μύκονος για Ραφήνα, θα βρείτε εισιτήρια από 38 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 228 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μύκονος προς Ραφήνα είναι 99 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μύκονος για το Ραφήνα είναι 4 ώρες 6 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες για να φτάσουν στο Ραφήνα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ραφήνα σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μύκονος στις 07:35. Το τελευταίο πλοίο για το Ραφήνα αναχωρεί από το λιμάνι του Μύκονος στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μύκονος προς το Ραφήνα
99 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μύκονος Ραφήνα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
38 € - 228 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μύκονος Ραφήνα
4 ώρες 6 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ραφήνα
07:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ραφήνα
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ραφήνα
12:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ραφήνα
22:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μύκονος προς το Ραφήνα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μύκονος προς το Ραφήνα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ραφήνα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μύκονος προς το Ραφήνα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Μύκονος Ραφήνα είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ή Agoudimos Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Ραφήνα χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Μύκονος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Ραφήνα, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Ραφήνα ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Μύκονος Ραφήνα με τη Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Blue Star Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ή Agoudimos Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Μύκονος Ραφήνα
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Μύκονος-Ραφήνα καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Sea Jets Μύκονος Ραφήνα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ραφήνα από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 50 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Cyclades Fast Ferries Μύκονος Ραφήνα
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα. Η Cyclades Fast Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Ραφήνα από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
2 ώρες 55 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Golden Star Ferries Μύκονος Ραφήνα
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Ραφήνα από το Μύκονος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
2 ώρες 40 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Agoudimos Lines Μύκονος Ραφήνα
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μύκονος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ραφήνα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μύκονος

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ή Agoudimos Lines αναχωρούν για το Ραφήνα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μύκονος:

Mykonos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ραφήνα

Τα πλοία της Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Ραφήνα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rafina
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μύκονος προς Ραφήνα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μύκονος για το Ραφήνα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 133 km μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries και Agoudimos Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 9 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα: Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries και Agoudimos Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μύκονος Ραφήνα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μύκονος και Ραφήνα, θα διανύσετε 133 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μύκονος προς το Ραφήνα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 38 € για τη χαμηλότερη, έως 228 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 99 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μύκονος στις 07:35 με προορισμό το Ραφήνα.

Το τελευταίο πλοίο για Ραφήνα αναχωρεί από το Μύκονος συνήθως στις 20:00.

Η εμπειρία σας από το Μύκονος προς το Ραφήνα

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Μύκονος στο Ραφήνα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Μύκονος Ραφήνα με τα πλοία Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ή Aegean Speed Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Μύκονος έως την αποβίβαση στο Ραφήνα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μύκονος και το Ραφήνα.

Επιβίβαση στο Μύκονος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μύκονος Ραφήνα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μύκονος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ή Agoudimos Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μύκονος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μύκονος - Ραφήνα / Πηγαίνετε στο γκισέ της Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Μύκονος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ραφήνα / Από τον τερματικό σταθμό του Μύκονος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ή Agoudimos Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Μύκονος προς το Ραφήνα

Στο πλοίο της Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Ραφήνα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ραφήνα:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ραφήνα / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ραφήνα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Μύκονος στο Ραφήνα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ραφήνα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ραφήνα είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ραφήνα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Ραφήνα αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης