Μύκονος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μύκονος στο Λίβερπουλ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μύκονος από το Λίβερπουλ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μύκονος στο Λίβερπουλ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Virgin Trains, FlixBus, National Express, MegaBus ή British Airways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μύκονος - Λίβερπουλ.

Για το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Λίβερπουλ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μύκονος προς Λίβερπουλ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μύκονος στο Λίβερπουλ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μύκονος Λίβερπουλ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μύκονος - Λίβερπουλ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μύκονος Λίβερπουλ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μύκονος με το Λίβερπουλ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λίβερπουλ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μύκονος στο Λίβερπουλ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μύκονος Λίβερπουλ

Πόλη αναχώρησης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
2802 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μύκονος Λίβερπουλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λίβερπουλ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Λίβερπουλ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Λίβερπουλ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Trains, FlixBus, National Express, MegaBus ή British Airways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μύκονος στο Λίβερπουλ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μύκονος προς το Λίβερπουλ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λίβερπουλ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μύκονος-Λίβερπουλ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μύκονος προς το Λίβερπουλ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λίβερπουλ για να καλύψουν την απόσταση των 2802 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μύκονος στο Λίβερπουλ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μύκονος ή του Λίβερπουλ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μύκονος-Λίβερπουλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μύκονος - Λίβερπουλ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μύκονος προς το Λίβερπουλ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2802 km μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μύκονος προς το Λίβερπουλ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μύκονος προς το Λίβερπουλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λίβερπουλ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μύκονος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μύκονος; Πού θα φτάσω στο Λίβερπουλ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μύκονος

Mikonos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λίβερπουλ

Liverpool
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λίβερπουλ

Liverpool Lime Street
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μύκονος Λίβερπουλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λίβερπουλ

Λεωφορείο Μύκονος Λίβερπουλ

Τα λεωφορεία μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μύκονος-Λίβερπουλ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μύκονος από Λίβερπουλ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λίβερπουλ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μύκονος Λίβερπουλ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μύκονος Λίβερπουλ

Τρένα Μύκονος Λίβερπουλ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μύκονος προς το Λίβερπουλ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μύκονος στο Λίβερπουλ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μύκονος προς το Λίβερπουλ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μύκονος και Λίβερπουλ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μύκονος προς Λίβερπουλ

Virgin Trains
Virgin Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μύκονος Λίβερπουλ

Πτήσεις Μύκονος Λίβερπουλ

Αεροπορικές εταιρείες Μύκονος Λίβερπουλ

British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Μύκονος Λίβερπουλ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης