Προτεινόμενη διαδρομή
Μύκονος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με αεροπορικά
Γένοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μύκονος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Μύκονος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Φλωρεντία
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μύκονος στο Γένοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μύκονος από το Γένοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μύκονος στο Γένοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Γένοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablabus, Meridiana, Volotea ή Blu-express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Γένοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μύκονος - Γένοβα.

Για το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Γένοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μύκονος προς Γένοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μύκονος στο Γένοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Μύκονος Γένοβα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μύκονος με το Γένοβα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γένοβα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μύκονος στο Γένοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μύκονος Γένοβα

Πόλη αναχώρησης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
1576 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μύκονος Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Γένοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μύκονος στο Γένοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μύκονος και Γένοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablabus, Meridiana, Volotea ή Blu-express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μύκονος και Γένοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μύκονος και Γένοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μύκονος προς το Γένοβα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μύκονος προς το Γένοβα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μύκονος και Γένοβα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1576 km μεταξύ Μύκονος και Γένοβα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γένοβα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μύκονος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μύκονος Γένοβα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μύκονος στο Γένοβα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μύκονος και Γένοβα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μύκονος και Γένοβα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μύκονος προς το Γένοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γένοβα για να καλύψουν την απόσταση των 1576 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μύκονος-Γένοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μύκονος; Πού θα φτάσω στο Γένοβα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μύκονος

Mikonos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης
Genoa (P. d. Vittoria)
Χάρτης
Genoa Airport
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γένοβα

Cristoforo Colombo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μύκονος Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα

Λεωφορείο Μύκονος Γένοβα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μύκονος-Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μύκονος προς Γένοβα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μύκονος και Γένοβα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μύκονος από Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γένοβα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μύκονος και Γένοβα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Γένοβα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Μύκονος Γένοβα

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μύκονος Γένοβα

Πτήσεις Μύκονος Γένοβα

Αεροπορικές εταιρείες Μύκονος Γένοβα

Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Blu-express
Blu-express
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Μύκονος Γένοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης