Μόναχο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φρανκφούρτη με αεροπορικά, Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μόναχο από το Φρανκφούρτη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, DeinBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μόναχο - Φρανκφούρτη.

Για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μόναχο προς Φρανκφούρτη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μόναχο Φρανκφούρτη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μόναχο - Φρανκφούρτη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μόναχο Φρανκφούρτη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μόναχο με το Φρανκφούρτη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φρανκφούρτη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μόναχο Φρανκφούρτη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μόναχο είτε στο Φρανκφούρτη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μόναχο Φρανκφούρτη

Πόλη αναχώρησης
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Απόσταση
304 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, DeinBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μόναχο ή του Φρανκφούρτη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μόναχο - Φρανκφούρτη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μόναχο-Φρανκφούρτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 304 km μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μόναχο Φρανκφούρτη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Φρανκφούρτη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μόναχο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μόναχο Φρανκφούρτη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Φρανκφούρτη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φρανκφούρτη για να καλύψουν την απόσταση των 304 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μόναχο-Φρανκφούρτη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μόναχο; Πού θα φτάσω στο Φρανκφούρτη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μόναχο

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Munich central bus station
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München Ost
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης
Frankfurt (Main) Süd
Χάρτης
Frankfurt (Main) West
Χάρτης
Frankfurt (Main) Ost
Χάρτης
Frankfurt-Mainkur
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη.

  • 1. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Μόναχο προς Φρανκφούρτη. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Φρανκφούρτη.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Μόναχο-Φρανκφούρτη είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Μόναχο-Φρανκφούρτη. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Φρανκφούρτη.
  • 3. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Φρανκφούρτη και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.

Λεωφορείο Μόναχο Φρανκφούρτη

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μόναχο-Φρανκφούρτη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φρανκφούρτη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μόναχο-Φρανκφούρτη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μόναχο-Φρανκφούρτη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μόναχο προς Φρανκφούρτη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία Μόναχο-Φρανκφούρτη είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Εταιρείες λεωφορείων Μόναχο Φρανκφούρτη

DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μόναχο Φρανκφούρτη

Τρένα Μόναχο Φρανκφούρτη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φρανκφούρτη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μόναχο στο Φρανκφούρτη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μόναχο προς το Φρανκφούρτη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Μόναχο προς Φρανκφούρτη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μόναχο Φρανκφούρτη

Πτήσεις Μόναχο Φρανκφούρτη

Αεροπορικές εταιρείες Μόναχο Φρανκφούρτη

Cyprus Airways
Cyprus Airways
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Μόναχο Φρανκφούρτη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μόναχο Φρανκφούρτη

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μόναχο Φρανκφούρτη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μόναχο και Φρανκφούρτη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μόναχο Φρανκφούρτη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μόναχο Φρανκφούρτη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης